De ce s-a produs de fapt ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea!? Artista ar încerca să-și salveze căsnicia

Publicat: 21/02/2020 | 10:38

În plin zvon că relația dintre Andreea Bălan și George Burcea se destramă pe zi ce trece, concretizându-se, chiar, cu un divorț, detalii ascunse ies la iveală. Potrivit unor apropiați ai soților Bălan-Burcea, despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs de fapt pe plaiurile mioritice din Mauritius și nicidecum după aflarea adevărului despre tatăl acestuia.

După concertele de Revelion, Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea au plecat împreună cu fetițele lor în vacanță, în Mauritius, o destinație foarte dragă artistei.  De aici s-ar fi ”stricat” treburile în cuplu, căci, actorul și-ar fi dorit să aibă parte de un respiro, fără copii, doar cu minunata sa soție.  Andreea, însă, n-ar fi acceptat acest lucru. Certurile ar fi început să curgă încă din vacanță, iar la întoarcere s-au amplificat. Potrivit unor surse apropiate cuplului, citate de WOWbiz.ro, bărbatul care se presupune că ar fi trebuit să fie capul familiei, ar fi ajuns în prezent doar stâlpul de imagine, căci în realitate el nu ar avea niciun drept și ar fi doar prezent din punct de vedere fizic.

„Poate mulți sunt surprinși, dar din câte se pare, Andreea Bălan nu se mai înțelege cu George Burcea din vacanță, atunci când s-a produs o ruptură între ei. Știu că au placat în Mauritius alături de copiii și, se pare, că acest lucru nu i-a căzut tocmai bine lui, fiindcă și-ar fi dorit să fie doar cu Andreea, să aibă câteva zile numai ale lor. Mai mult, acolo, încet, încet, au început discuțiile și George a început să se comporte extrem de rece, era prezent, dar doar fizic, nimic mai mult. La întoarcere, situația s-a înrăutățit”, a spus un apropiat al cuplului, pentru sursa menționată anterior.

 

Adevărul, însă, este undeva la mijloc, căci, potrivit apropiaților, artista ar încerca, totuși, să-și salveze căsnicia.

„Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea. Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie. Sunt și doi copii la mijloc, totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, au mărturisit alți apropiați ai vedetelor.