De ce s-a operat Antonia la sâni, pentru a doua oară. A răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: „Trebuie să te simți bine cu tine”

Publicat: 19/02/2020 | 09:20

Acum ceva timp, Antonia și-a anunțat fanii că anulează unul dintre concertele sale, din cauza faptului că trebuie să se opereze de urgență. Câteva zile mai târziu, artista le-a dezvăluit tuturor că s-a operat la sâni pentru a doua oară și se simte extrem de bine. Cu toate acestea, nimeni nu a știut motivul intervenției chirurgicale, mai ales că bustul vedetei a fost mereu impecabil. 

După ce a fost întrebată în repetate rânduri de ce a ales să se opereze din nou la sâni, Antonia a dat cărțile pe față! Iubita lui Alex Velea a mărturisit că și-a dorit o schimbare, iar din acest motiv a ales să-și schimbe silicoanele pe care le-a pus după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al său, Akim.

Pentru click.ro, Antonia a povestit că acum se simte mai bine ca niciodată și nu-i pasă de părerile oamenilor care îi judecă acțiunile. ”Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”.

Ce spunea Antonia, imediat după intervenție

La numai câteva zile de când s-a operat pentru a doua oară la sâni, Antonia a făcut un instastory în care le-a mărturisit fanilor că se simte foarte bine după intervenția chirurgicală, iar lucrurile au decurs fix așa cum și-a dorit aceasta. De asemenea, artista a mai punctat faptul că este foarte fericită, pesemne că schimbarea pe care a făcut-o a fost una benefică pentru ea.

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!” a spus Antonia, pe contul său de Instagram.