De ce s-a despărțit solistul de la Deepcentral de soprana Irina Baianț după ce a cerut-o de soție

Publicat: 16/06/2020 | 23:30

Despărțire surprinzătoare în showbiz-ul românesc! Când toată lumea se aștepta la nuntă, solistul trupei Deepcentral și logodnica lui, soprana Irina Baianț, alături de care a și participat, cu ani în urmă, la selecția Eurovision, s-au separat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte exclusive legate de cea mai suprinzătoare despărțire care s-a produs în showbiz-ul autohton.

La un an distanță de la cererea în căsătorie, cântărețul Doru Todoruț și iubita lui, soprana Irina Baianț, au decis să rupă logodna și să meargă pe drumuri separate. ”Divorțul” a luat pe toată lumea prin surprindere și asta pentru că majoritatea apropiaților se așteptau ca cei doi să anunțe data nunții, când situația s-a relaxat după criza provocată de coronavirus.

Conform unor surse din anturajul celor doi, solistul trupei Deepcentral și soprana Irina Baiant n-ar fi trecut testul ”izolării”. Apropiații celor doi susțin că, în ultima perioadă, relația celor doi s-ar fi deteriorat din cauza unor momente mai tensionate. Asta deși, nu demult, artistul declara că își dorește un copil cu logodnica lui. Cu toate că adevăratul motiv al despărțirii este știut doar de cei doi, cert este că mult-așteptatul eveniment nu va mai avea loc. (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOTIE A LUI DORU TODORUT NU POATE SA TREACĂ PESTE DIVORT)

Doru Todoruț și Irina Baianț au rupt logodna

Cine sunt Irina Baianț și Doru Todoruț

Irina Baianţ este soprană la Teatrul ”Ion Dacian” şi a devenit cunoscută după ce a obţinut rolul principal în prima punere în scenă din România a spectacolului „Fantoma de la Operă”. Doru Todoruț a devenit cunoscut în industria muzicală autohtonă drept solistul formației Deepcental. Anul trecut, artistul și-a mai încercat încă o dată norocul la Eurovision. (NU RATA: CEL MAI NOU CUPLU DIN ROMÂNIA. CU CINE SE IUBEȘTE DORU TODORUȚ! AU RECUNOSCUT RELAȚIA CHIAR DE DRAGOBETE)

Doru Todoruţ şi Irina Baianţ au participat împreună la Eurovision

Doru Todoruț a ”bifat” un divorț în 2013

Au format una dintre cele mai frumoase si sudate familii din showbiz, însă, în 2013, Doru Todoruț si soția sa, Rocsana au decis să divorțeze. De atunci, Rocsana s-a ocupat singură de cele trei fetițe ale fostului cuplu, iar artistul s-ar fi implicat destul de puțin în creșterea lor, având în vedere că avea un program extrem de încărcat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)