De ce refuză Dan Negru să își expună familia în spațiul public. „Regele Revelioanelor” a dat cărțile pe față

Publicat: 22/12/2020 | 18:51

Despre Dan Negru știe toată lumea că este Regele absolut al Revelioanelor, dar puțini sunt cei care cunosc detalii din viața lui personală. Asta pentru că, de-a lungul timpului, Dan Negru a fost extrem de discret în cazul acestui aspect și a preferat să-și țină familia departe de ochii curioșilor.

Dan Negru a preferat mereu să-și țină departe familia de spațiul public, motivând faptul că deși este om de televiziune, acest lucru nu înseamnă că trebuie să-și expună copiii sau soția.

Despre toate aceste lucruri a vorbit chiar Dan Negru, care a mărturisit și cum este el, în calitate de soț și tată, acasă.

„Soția mea e medic stomatolog, deci n-are nimic de a face cu showbiz-ul, şi faptul că eu fac televiziune nu înseamnă că trebuie să ne arătăm familia oriunde şi oricând. Treaba asta n-o fac doar de acum, am făcut-o dintotdeauna. Când ne-am căsătorit, aveam opțiunea unei nunți cu sute de invitați, cu vedete, alai de lăutari şi poze în reviste. Ne-am căsătorit doar noi şi familia. Cred că am pierdut atunci un apartament, ca dar de nuntă, dar ce frumos a fost aşa. Asta nu înseamnă că nu-i înțeleg pe cei care preferă exhibiționismul mediatic, dimpotrivă, îmi plac, mă uit şi eu cu interes şi curiozitate la ei, doar că nu îmi place să fiu eu personajul principal, îmi place să fiu doar spectator”, a povestit Dan Negru, în exclusivitate pentru VIVA.

„Acasă sunt asistenta TV, aia care îi ține trena prezentatorului”, a spus el.

Cum este Dan Negru, în calitate de tată și soț

Printre multe alte detalii oferite, Dan Negru a povestit și cum este el acasă, în calitate de soț și tată. Prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că soția lui este cea care se ocupă de educația copiilor.

„Sunt permisiv, Codruța e cea cu lecțiile, eu sunt cu joaca. Sunt partenerul de şah al lui Bogdan, fac puzzle-uri cu Dara și mă hârjonesc cu mioriticul Google. O fi timp şi pentru severitate, deşi sper să nu fie nevoie”, a mai dezvăluit Dan Negru, pentru sursa citată.