De ce nu vrea Andreea Bălan să semneze actele de divorț încă? Totul ține doar de timp acum…

Publicat: 27/02/2020 | 11:07

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea știm destul de bine că s-a produs și este un fapt recunoscut de artistă public. Divorțul, însă… ține doar de timp acum. Se pare că Andreea are un motiv foarte întemeiat pentru care nu grăbește lucrurile în instanță.

Divorțul nu se concretizează deocamdată, pentru că Andreei Bălan i-ar fi milă de George în situația în care se află acum, și anume că are probleme serioase cu legea din cauza drogurilor. Vedeta vrea să treacă această perioadă grea a actorului și apoi să semneze actele de divorț.

 „Andreea nu vrea să depună acum cererea de divorț, dar doar pentru că George este într-o situație extrem de delicată, cu drogurile, cu agitația lui… Dar, în câteva luni, probabil o va face și va încerca să fie discretă, nu de altceva, dar Andreea chiar fuge de scandaluri, se teme să nu îi afecteze ceea ce i-a mai rămas: cariera. În rest, face tot ce poate să fie fericite fetițele, se ocupă de ele și speră ca George să își revină, totuși, și să poată comunica din nou cu el. Deși nu crede că-l mai poate ierta, Andreea este foarte dezamăgită de ceea ce a făcut el, de aucm a reacționat în ultima perioadă și, normal, de problemele pe care le are”, potrivit wowbiz.ro

Actorul trebuie să indice proveniența substanțelor psihoactive

Soțul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan în cursul zilei de 21 februarie, în jurul orelor 10:00, chiar la câteva străzi de locuința artistei. Vedetei i s-a înfăptuit dosar penal pentru consum de substanțe psihoactive, iar acum trebuie să ofere explicații cât se poate de coerente pentru a se afla proveniența acestora.

”Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, potrivit IPJ Ilfov