De ce nu se mărită din nou Ramona Olaru. Asistenta TV a făcut dezvăluirea în direct

Publicat: 19/04/2021 | 10:55

După divorț, Ramona Olaru s-a cuplat cu Cuza de la ”Noaptea târziu”. Relația lor însă nu a fost una de durată, iar acum asistenta TV este din nou singură și a dezvăluit motivul pentru care nu poate să înceapă o relație care să o ducă, într-un final, spre altar.

Ramona Olaru este o femeie singură și se pare că nu poate să-și schimbe statutul prea curând. În ciuda faptului că își dorește să-și întemeieze o familie, asistenta TV a mărturisit motivul pentru care nu se poate căsători din nou. (CITEȘTE ȘI: FLORIN RISTEI A JIGNIT-O PE RAMONA OLARU ÎN DIRECT. CUM A REACȚIONAT ASISTENTA TV)

Se pare că Ramona Olaru pune cariera pe primul loc și nu are unde să cunoască pe cineva, având în vedere contextul actual, dar și faptul că muncește mult.

”Nu mă mărit că dorm mult, de la 8 sau nouă seara și muncesc și șase zile pe săptămână. Când am eu timp să mai agăț ceva? Nu mai sunt nici locuri în care să mai agăț. Dați-mi o soluție!”, a spus Ramona Olaru. Iar replica lui Dani Oțil, în stilu-i caracteristic, n-a întârziat să apară.

”În ritmul ăsta nu o să te mai mariți! Cine vrea una care muncește șase zile pe săptămână și nu lucrează nici la o cantină ca să aducă ceva de mâncare”, i-a răspuns Dani Oțil.

Ramona Olaru, relație cu năbădăi cu Cuza

După divorț, Ramona Olaru părea să-și fi găsit liniștea în brațele lui Cuza de la ”Noaptea târziu”. Cei doi erau îndrăgostiți lulea unul de altul și la un moment dat au cedis să se și mute împreună. Din păcate, însă, relația lor nu a durat. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și nu au vrut să vorbească despre motivele care au dus la despărțire, în ciuda faptului că Ramona publica mesaje cu subînțeles pe Instagram cu privire la cel care i-a fost iubit. (VEZI ȘI: RAMONA OLARU S-A FILMAT GOALĂ ÎN CADĂ. ASISTENTA DE LA NEATZA A TRANSMIS ȘI UN MESAJ CU TÂLC | FOTO)

A urmat o tentativă de împăcare la începutul anului, atunci când cei doi au mers împreună în Egipt. Nu s-ar afișat împreună, dar fanii sperau la o împăcare. Din păcate, nu a fost așa. Ramona și Cuza nu au reușit să își salveze relația și s-au despărțit definitiv.

sursa FOTO: Instagram