De ce nu se mărită Antonia cu Alex Velea! Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre asta

Publicat: 08/03/2020 | 11:26

Când toată lumea credea că Antonia și Alex Velea nu se căsătoresc pentru că artista încă nu a reușit să încheie divorțul cu fostul soț, Vincenzo Castellano, iată că iese la iveală un ”alt” adevăr. Vedeta a mărturisit pentru Viva.ro de ce nu se mărită de fapt cu tatăl celor doi băieți ai săi.

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de șapte ani, timp în care din rodul iubirii lor s-au născut doi băieți, Achim și Dominic. Într-un interviu pentru Viva.ro,  întrebată fiind când au de gând să facă pasul cel mare, Antonia a răspuns că… nu știe, pentru nu a fost cerută, încă. Așadar, căsătoria se lasă așteptată oarecum din cauza lui Alex Velea. De asemenea, intrată în cadrul unei nunți de poveste, artista a vorbit și despre rochia de mireasă. ”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a spus cântăreața.

Chimia sexuală este cea mai importantă pentru Antonia și Alex Velea

De asemenea, în interviu, Antonia a dezvăluit secretul fericirii în cuplu – chimia sexuală. Cântăreața a mărturisit că există o pasiune extrem de adâncă între ea și Alex Velea, care este evidentă și în fotogrfiile postate pe Internet. ”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie sexuală extraordinară. (zâmbește)”, a spus Antonia.

Îi face mereu cadouri lui Alex Velea

Fiind una dintre cele mai frumoase, senzuale și sexy femei din România, ai spune că Antonia n-ar mai trebui să facă nimic petru a întreține flacăra pasiunii în cuplul ei cu Alex Velea, însă nu este chiar așa. Cântăreața a mărturisit că face eforturi pentru a se menține în formă și, totodată, să-și mențină relația sănătoasă. ”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.”, a spus Antonia, potrivit Viva.ro.