De ce nu l-a părăsit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi, deși o bătea. Informațiile au ieșit la iveală abia acum

Publicat: 24/12/2020 | 10:59

Noi detalii din relația tumultoasă dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu ies de iveală de abia acum. Se pare că vedeta ar fi avut un motiv din cauza căruia a ascuns atâta timp bătăile pe care i le aplica fostul soț.

Mai mult, contracandidatul afaceristului din Mediaș la inima Biancăi Drăguşanu, turcul Cengiz Şıklaroğlu, i-ar fi transmis românului, într-un mod cât se poate de direct, să o uite.

„Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice.

Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, a declarat pentru impact.ro, surse din apropierea lui Alex Bodi.

Nu i-ar fi picat bine

Deși în prezent Alex Bodi ar trebuie să fie preocupat de problemele pe care le are cu legea, se pare că mesajul turcului nu i-a picat deloc bine atunci când l-a citit.

”Nu mai departe de jumătatea acestei luni, Alex Bodi ar fi reuşit să vorbească la telefon cu Bianca Drăgușanu care, nu doar că l-a respins, ci ar fi prelungit destul de mult discuţia, așă că și el rămâne în cărți, în lupta pentru inima ei”, au mai declarat sursele, potrivit aceleași surse.