De ce nu îl suportă Gina Pistol pe Pavel Bartoș! Ce i-a făcut starul de la Pro TV, iubitei colegului Smiley

Publicat: 06/03/2020 | 20:52

S-a aflat motivul pentru care Gina Pistol și Pavel Bartoș nu se suportă absolut deloc. În urmă cu câțiva ani, cei doi au fost invitați într-o emisiune TV, unde au creat un adevărat scandal. Colegul lui Smiley de la ”Românii au Talent” a vrut chiar să părăsească show-ul de televiziune din cauza Ginei.

În cadrul emisiunii ”Serviți, vă rog”, Pavel Bartoș a avut o reacție ieșită din comun din cauza unei glume făcută de iubita lui Smiley. Vedeta i-a răspuns însă unui gest inoportun făcut de Pavel.

Totul a început după ce actorul le-a consumat toată apa caldă, în special a Ginei și a Doiniței Oancea. Motiv pentru care fetele au decis să se răzbune pe măsură. Așa că i-au furat valiza cu toate haine curate și i-au turnat nisip peste ele.

Pavel nu a ”gustat” deloc această glumă. Prezentatorul și-a ieșit din fire în emisiune, a țipat și a spus că i se pare ”o bătaie de joc”.

„Asta e bătaie de joc, toate hainele mele curate au fost murdărite. Din cauza asta eu nu mai intru în spectacol, nu mai fac nimic. Gluma asta e foarte proasta și urata, în clipa asta s-a terminat, eu am plecat”, a menționat actorul nervos.

Pavel Bartoș a spus că renunță la emisiune

Doina Oancea se ascundea în tot acest timp după o rulotă, așteptând să vadă reacția lui.  „Mă așteptam să se supere, dar nu așa tare. Nu i-am pus noroi, nici mizerie de la animale”, a menționat aceastaș

Pavel Bartoș a fost atât de furios pe cele două vedete, încât a vrut să iasă din emisiune, spunând că Gina și Doinița au intrat în intimitatea lui.

Prezentatorul a plecat de la filmările emisiunii, însă pe drum conștiința l-a făcut să se răzgândească. Acesta s-a întors, considerând că este o muncă grea în care este nevoie de ajutorul lui.

„E o munca a dracului aici, și niște condiții extreme, o căldura fantastică. Mi s-a părut ca s-a întrecut o limita, ca ne băgam în lucruri prea personale, când am văzut și chiloții murdari. Mi s-a părut ca s-au băgat în intimitatea mea”, a spus Pavel după ce și-a revenit.