De ce nu a venit, de fapt, George Burcea la ruperea turtei fetiței lui și a Andreei Bălan. Ce condiție i-a pus actorul, vedetei de la Antena 1

Publicat: 10/03/2020 | 11:49

Ies la iveală informații tulburătoare legate de Andreea Bălan și George Burcea. Ieri, cei doi trebuiau să se reunească pentru ruperea turtei micuței Clara, însă Andreea Bălan s-a prezentat singură în casa nașilor săi, Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Care să fie fost, oare, motivul absenței lui George Burcea? 

Deși se află în plin scandal legat de divorț, Andreea Bălan și George Burcea trebuie să pună amândoi fetele pe primul loc. Tocmai de aceea, artista și soțul ei au decis, âîn urmă cu câteva zile, să se reunească pentru ruperea turtei fetiței lor, Clara. Evenimentul a avut loc acasă la cei care i-au cununat și le-au botezat și fetițele, Aurelian Temișan și Monica Davidescu și a fost unul restrâns. Cu toate acestea, din postările făcute publice de Temi și Andreea înțelegem că George Burcea nu a participat la ruperea turtei.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, George Burcea i-ar fi pus Andreei Bălan o condiție, pentru a participa la eveniment. Mai exact, actorul i-ar fi cerut soției sale să nu-l expună în spațiul public și să nu facă fotografii cu el, pentru ca presa să nu speculeze o împăcare. Auzind acestea, Andreea Bălan a refuzat vehement, motiv pentru care George Burcea nu a mai venit acasă la nașii lui și ai Andreei Bălan.

Mai mult, Aurelian Temișan a postat pe contul lui de Facebook o fotografie făcută în cadrul evenimentului, dar și un mesaj prin intermediul căruia le spune internauților că a fost singurul bărbat prezent la ruperea turtei micuței Clara.

„Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire.”, a fost mesajul scris de Aurelian Temișan.