De ce i-a părăsit horoscopista Amalia pe matinalii Răzvan și Dani?! Și-a găsit job bine plătit la stat

Publicat: 16/12/2019 | 23:08

În urmă cu aproximativ o săptămână, Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la Antena 1, a anunțat, în direct, că echipa de la ”Neatza” se destramă. După aproape șase ani, sexy-horoscopista a luat decizia de a renunța la televiziune pentru … un job bine plătit la stat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații inedite despre noua meserie pe care a îmbrățișat-o vedeta. (CITEȘTE ȘI: CĂLIN GEAMBAȘU & FOSTA IUBITĂ SUNT BĂNUIȚI DE CORUPERE SEXUALĂ A MINORILOR!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor detalii senzaționale legate de noul job al fostei vedete de la Antena 1, Amalia Ștefania Țîrcă. (NU RATA: LINO GOLDEN ARE ”PLANURI MARI” CU IUBITA! A STABILIT ȘI NAȘII…)

Și-a găsit job bine plătit la stat

Din câte se pare, astrele s-au aliniat în viața sexoasei horoscopiste de la Neatza. După mai bine de șase ani, Amalia a părăsit marea familie de la Antena 1 și s-a orientat către un loc de muncă bine remunerat.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bruneta s-a angajat în funcția de controlor de trafic aerian la Romatsa, un job care este foarte bine plătit. După toate aparențele, iubitul vedetei a fost cel care i-a insuflat Amaliei pasiunea pentru avioane. Și asta pentru că bărbatul în brațele căruia Amalia și-a găsit fericirea, după ce a ”rupt-o” cu ex-senatorul Cici, este un renumit pilot. Care, în plus, i-ar fi pus și o ”pilă” frumoasei Amalia, la noul loc de muncă. (VEZI ȘI: ROMÂNCA DEVENITĂ CUNOSCUTĂ ÎN SUA A DIVORȚAT PENTRU A TREIA OARĂ!)

Amalia, de la horoscop, direct la Romatsa

Momente tensionate în plină stradă

În urmă cu aproximativ un an, fosta colegă de platou a lui Răzvan Simion și Dani Oțil a fost protagonista unor momente uluitoare. Amalia Țîrcă s-a certat, în plină stradă, cu iubitul.

Din câte se pare, după ce a petrecut cu prietenele ei într-un local de fițe din București, Amalia și-a făcut apariția într-un renumit club din zona Floreasca, unde iubitul ei petrecea de zor alături de câțiva prieteni. La scurt timp după ce tânăra a ajuns în localul cu pricina, spiritele ar fi început să se inflameze între cei doi iubiți. 

Potrivit unei surse D. A. S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) fosta vedetă de la Antenă ar fi fost foarte deranjată de faptul că iubitul ei ar fi consumat câteva pahare în plus. Ca o veritabilă doamnă, a evitat să-l certe de față cu prietenii lui. Așa că a ieșit  în parcarea localului, acolo unde se pare că i-a spus bărbatului tot ce avea pe suflet.

„Poate data viitoare o să ai grijă”

”Nu am de ce să mai stau cu tine acum, pentru că ești beat. Ce, nu am stat cu tine, nu am dansat? Ești beat! Te rog, încetează! Poate data viitoare o să ai grijă, ca să bei mai puțin. Oricum, eu nu vreau să mai stau. Ți-am zis «Haide să mergem»”, i-a reproșat Amalia, într-un mod destul de acid, iubitului ei.

După ce și-a certat iubitul în stradă, vedeta s-a îndreptat spre primul taxi pe care l-a văzut. Imediat ce a discutat cu șoferul și s-a asigurat că este liber, s-a urcat în mașină și s-a îndreptat spre casă, singură. Iubitul vedetei s-a întors lângă prietenii săi, care, la rândul lor, l-au luat la rost și i-au reproșat că nu a avut un comportament adecvat cu iubita lui, mai ales că se afla într-o ușoară stare de euforie. (NU RATA: SORA DENISEI MANELISTA A RENUNȚAT LA ”MOȘTENIREA” LĂSATĂ DE ARTISTĂ)

Amalia de la ”Neatza” și-a găsit un job bine plătit la stat

Cici de la Sistem şi Amalia s-au despărțit în vara lui 2017

Cici de la Sistem şi Amalia, horoscopista de la ”Neatza”, şi-au spus ”Adio” în vara anului 2017 , în luna august, după numai patru ani. Cei doi foşti soţi au custodie comună asupra fiului lor, Luca, artistul punând mare preţ pe timpul petrecut împreună cu micuţul. Cici îşi vizitează mereu copilul şi îl plimbă, l-a luat chiar şi la concertul pe care l-a avut la Sala Palatului cu 2 Vibes Symphony, împreună cu Laura Bretan, potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare. (NU RATA: O ADEPTĂ MISA A RUPT TĂCEREA! ÎL ACUZĂ PE ”GURU” BIVOLARU CĂ A DEZVIRGINAT-O LA 15 ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)