De ce divorțează de fapt nora temutului interlop. A rămas gravidă cu noul iubit, iar noi avem dovada!

Publicat: 20/12/2019 | 23:00

Familia unuia dintre cei mai temuți interlopi din România a mai primit o lovitură cruntă. După ce doi dintre băieții lui Sile Cămătaru au fost reținuți de polițiști, fiul cel mic al interlopului a fost „trădat” de Andreea, soția lui, cu puțin timp înainte să fie încătușat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, motivul pentru care sexoasa brunetă a înaintat actele de divorț. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-A ”SPART” DE FAPT 5GANG)

Andreea, nora interlopului, a anunțat încă de la începutul acestui an că se desparte de fiul cel mic al lui Sile Cămătaru, însă abia acum a demarat formalitățile. Sexoasa brunetă a înaintat actele de divorț la începutul acestei luni. Tânăra a solicitat desfacerea căsătoriei din vina exclusivă a lui Daniel Vasile Balint, cunoscut sub numele Dany. (NU RATA: SOCRUL ANDREEI BĂLAN A SĂRIT CU UN CUȚIT LA SOȚUL VEDETEI)

„Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu”

“Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii.

Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat Andreea pe pagina sa de Facebook în prima lună a acestui an.

De ce s-ar grăbi Andreea cu divorțul…

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre controversa din familia vestitului interlop. (NU RATA: IUBITUL ANDREEI ANTONESCU A FOST ”PUS PE LIBER” DE ANTENĂ!)

Sexoasa brunetă, care, în toamna anului trecut, îi jura iubire, în fața ofițerului de stare civilă, lui Dany, băiatul lui Sile Cămătaru, e mai hotărătă ca oricând să-și încheie socotelile cu fiul interlopului. Motivul divorțului e de-a dreptul uluitor. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, graba tinerei de a-și recâștiga statutul de femeie liberă ar avea un motiv bine întemeiat. Mai exact, Andreea este însărcinată și se pregătește intens pentru cel mai important rol din viață, cel de mamă.

Andreea, nora lui Sile Cămătaru, este însărcinată

Conform surselor citate, tânăra poartă în pântece rodul iubirii ei cu un afacerist spaniol. La scurt timp după ce s-a separat de Dany, fiul lui Sile Cămătaru, Andreea și-a găsit marea dragoste în persoana unui potent businessman  din Barcelona, acolo unde apropiatele ei susțin că își petrece mai tot timpul. (NU RATA: POLIȚIȘTII AU OPRIT-O ÎN TRAFIC PE ANDA ADAM! MOTIVUL…)

Andreea se iubește cu un spaniol

Albert, fratele lui Daniel Balint, a fost eliberat de polițiști

În dimineața zilei de luni, 16 decembrie, Albert Balint a fost audiat şi reţinut pentru tâlhărie de poliţiştii din Timişoara, după ce duminică seara, poliţiştii din Bucureşti l-au oprit în trafic cu un foc de armă tras în plan vertical. Toate acestea s-au petrecut pentru că tânărul a refuzat să oprească maşina atunci când un polițist i-a făcut semn să tragă pe dreapta.

În seara zilei de luni, el a fost însă eliberat, după ce tânărul de 29 de ani pe care acesta l-a înjunghiat la intrarea într-un club din Timişoara, în luna octombrie, şi-a retras plângerea. (NU RATA:  IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)