De ce au intrat mascații peste Brigitte și Florin Pastramă: „ A fost ciudat”

Publicat: 03/03/2021 | 17:30

Brigitte Pastramă a participat weekendul trecut la creștinarea fetiței unuia dintre verii soțului său, Florin Pastramă. Petrecerea ilegală a fost spartă de polițiști care au împărțit amenzi celor care se aflau acolo.

Bruneta povestește că ea și Florin nu au putut să refuze invitația și a lăsat de înțeles că în restaurantul unde evenimentul se desfășura evenimentul se aflau mult mai mulți oameni decât este permis prin lege.

„Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă.

Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane.

Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a povestit Brigitte Pastramă, pentru Xtra Night Show, emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

„Eram cu pește în gură”

Vedeta a ținut să precizeze că ea și soțul ei nu prea merg pe la petreceri, iar experiența pe care a trăit-o nu a fost una tocmai plăcută.

„Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a mai povestit Brigitte Pastramă.

De asemenea, la petrecerea de botez a familiei Pastamă a întreținut atmosfera Adrian Minune. Manelistul a adunat până în prezent pe puțin 20 de amenzi din partea Poliției, aplicate în urma petrecerilor la care a cântat în timpul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, taxați de polițiști pentru că au participat la o petrecere ilegală. Bruneta a fost luată prin surprindere: „Au fost diverse discuții”