De ce a vrut Ilinca Vandici să își facă operație estetică și cum s-a împăcat cu acest ”defect”

Publicat: 23/12/2019 | 14:09

Ilinca Vandici a recurs la o operație de mărire a bustului, consultându-se cu mama sa înainte de a ”trece la fapte”, însă vedeta a recunoscut că, în copilărie, fiind tunsă foarte scurt, a avut un adevărat complex de care a scăpat cu mare greutate. 

Urechile o complexau pe Ilinca Vandici, fiindcă – fiind ”ușor alungite”, după cum declară ea – seamănă cu urechile… elfilor. Atunci și-a propus să corecteze acest ”defect”, numai că, pe măsură ce a trecut timpul, s-a obișnuit cu forma lor, iar ideea unei operații estetice a rămas de domeniul trecutului.

„Primul complex fizic pe care l-am avut a fost legat de urechi. În clasa a doua, mama m-a tuns scurt, băiețește, iar urechile mele sunt ușor alungite, așa, mie îmi place să le spun că sunt urechi de elf. Și, pe vremea respectivă, cred că auzisem de operații estetice și am zis că prima pe care o voi face va fi la urechi, încercând să le dau o formă rotund. Mi se părea mie că strică, cumva, ceva. E, uite că a trecut timpul și am făcut deja o primă operație estetică. Nu a fost la urechi, pentru că m-am obișnuit cu ele, și pentru că deja mi se pare că, totuși, contează mult mai mult alte lucruri, decât forma urechilor. Acum le iubesc și sunt foarte ok cu forma lor”, a mărturisit Ilinca Vandici, potrivit libertatea.ro.

Ilinca Vandici

”Nu mă uit în stânga, nu mă uit în dreapta”

Ilinca Vandici apare des în fața camerelor de luat vederi, având în vedere că are o carieră în televiziune, însă nu și soțul ei, Andrei Neacșu. Tânărul preferă să fie discret și nu îi place să se afișeze la evenimentele mondene, nici măcar pentru soția lui. Astfel, vedeta își face apariția singură sau însoțită de unii colegi de trust. Chiar dacă Ilinca Vandici onorează invitațiile singură, asta nu înseamnă că soțul ei nu este gelos. Ba din contră, are foarte mare grijă să nu facă vreun lucru care s-ar putea interpreta, potrivit spuselor ei, care mai precizează că nici măcar nu se uită la vreun bărbat, deoarece îi este frică.

Nu-mi mai permit să sun niciun domn să vină după mine, având în vedere că-s măritată. Doamne ferește. Îi împachetează Andrei pe toți, îi aliniază imediat. Mai bine vine soția bolnavă, răcită, decât să apeleze la vreun ajutor. Imediat scoate ce-i mai rău din el. Mi-e frică, nu pot să fac așa ceva. Mi-e foarte frică. Nu mă uit în stânga, nu mă uit în dreapta. Nu accept nimic. E, acum portiera poate să-mi deschidă, să-mi dea o mână, să mă ajute să cobor sau să urc în mașină, dar atât. Nu să sun eu pe cineva anume să mă ajute. Nu!”, a povestit Ilinca Vandici pentru Libertatea.ro.