De ce a renunțat Daniela Crudu să mai fie asistenta lui Dan Capatos. Detalii despre retragerea brunetei din televiziune

Publicat: 11/02/2020 | 08:45

În urmă cu câțiva ani, Daniela Crudu făcea furori alături de Dan Capatos și nu exista seară în care bărbații să nu saliveze în fața televizorului, atunci când o vedeau pe fosta asistentă păcătoasă. Cu toate acestea, vremurile respective au apus demult, căci la un moment dat, Daniela Crudu a luat o decizie radicală și s-a hotărât să renunțe la lumina reflectoarelor. 

În anul 2017, mai exact în luna mai, Daniela Crudu a ales să pună capăt carierei de asistentă păcătoasă. Bruneta a vrut altceva de la viața ei, motiv pentru care a vrut să se îndepărteze puțin de această lume a televiziunii și să se axeze pe altceva. Dan Capatos a fost cel care a făcut anunțul, la momentul respectiv, punctând faptul că emisiunea lui se va desfășura fără Cruduța.

La momentul respectiv, spynews.ro informa că motivul pentru care Daniela Crudu a decis să renunțe la cariera de asistentă păcătoasă a fost faptul că se simțea tot timpul obosită și a simțit nevoia să se retragă, pentru o perioadă, din filmări și viața de televiziune.

Cu toate acestea, surse din anturajul Danielei Crudu au susținut că retragerea din showbiz a vedetei a venit ca urmare aq unei relații pe care vedeta ar fi avut-o, la momentul respectiv, cu un bărbat care nu-i permitea să iasă prea mult în evidență și să lucreze în televiziune.

Daniela Crudu, snopită în bătaie de iubitul croat

În acest weekend, showbizul a avut parte de un eveniment șocant. Daniela Crudu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce a încasat o bătaie cruntă din partea iubitului său, un croat alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste, departe de ochii lumii. Bărbatul a lovit-o pe Cruduța fără milă, cu pumnii, iar în urma loviturilor primite, vedeta s-a ales cu o fractură nazală, dar și cu fața tumefiată și plină de sânge. Deși a fost la un pas de o tragedie, Daniela Crudu a refuzat să depună plângere la poliție împotriva bărbatului care a mutilat-o.