De ce a murit, de fapt, Gheșa Mondialul – interlopul din Filiași anunțat ca prima victimă a coronavirusului în România

Publicat: 24/03/2020 | 11:13

Un pacient în vîrstă de 67 de ani a fost primul român care a fost declarat, oficial, ucis de noul coronavirus. Acesta fusese confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Filiași.

Bărbatul respectiv a fost transferat,  în aceeași dată, la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer), a anunțat Grupul de Comunicarea Strategică.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Romînia, a descoperit identitatea primului român care a încetat din viață din cauza noului coronavirus. Gheșa Mondialul era un renumit interlop. Îl chema Nicolae Gheșa, dar avea doua porecle: Gheșa Mondialul și Moșul.

”Puțină lume știe!
Ghesa era un om de temut în anii ’90. Stăteai și respectai coada de frica lui! Criminal, proxenet, pușcăriaș, șeful cerșetorilor din Franța. A murit de cancer! Nu de covid19, cu toate că era infectat! A facut un gest, ultim, frumos, primul decedat din România! Filiasi, pe buzele tuturor! Odihnește-te!”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare a grupului ”Avizier Filiași”.

(VEZI ȘI AICI: NUMEROLOGII AU DESCIFRAT PANDEMIA. CORONAVIRUSUL POARTĂ NUMĂRUL SATANEI ÎN EL, 666)

Gheșa, ”șeful cerșetorilor din Franța”, primul pacient decedat, conform autorităților din România, din cauza noului coronavirus

A făcut un ”gest frumos”…

Potrivit acestui mesaj, însă, interlopul Gheșa a fost răpus de cancer, nu de coronavirus, chiar dacă era infectat. Și, tocmai de aceea, ”șeful cerșetorilor din Franța”, proxenet și pușcăriaș, este privit – în Filiași – ca un personaj care a făcut și un ”gest frumos”, fiind primul decedat din România. Dar nu din cauza noului coronavirus, susțin cei care au postat mesajul, ci pentru că l-a răpus… cancerul.

Totuși, la nivel oficial, Gheșa este întregistrat în rândul persoanelor care au fost ucise de COVID-19, la nivelul României fiind înregistrate deja 8 cazuri. (NU RATA: AVERTISMENT ÎNGRIJORĂTOR DIN PARTEA OMS. CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU PANDEMIA DE CORONAVIRUS)