De ce a mers ex-vedeta de la PRO TV “în vizită” la Poliție în primele zile din 2021

Publicat: 07/01/2021 | 23:38

Andreea Moldovan, cunoscută  drept ”casnica de la Masterchef”, chiar nu-și mai vede capul de atâta treabă! Afacerea pe care a deschis-o acum câțiva ani, o cofetărie, îi merge brici acum, după ce lockdown-ul o scosese din cursă. Dar și altele mai are pe cap Andreea, chiar și la Poliție, unde a tras o fugă fix zilele trecute. Iar CANCAN.RO a fost pe fază și vă prezintă imaginile, în exclusivitate.

A ajuns în zona Băneasa, unde, de altfel, are locuința, dar și cofetăria pe care cu mare drag, dar si cu sacrificii, a ridicat-o. Cu treburi urgente, pare-se, din moment ce s-a dus ca din pușcă înspre sediul Poliției din zonă, imediat ce a coborât din mașină. A intrat și, preț de câteva zeci de minute, a zăbovit acolo. Avea să dezvăluie, pentru CANCAN.RO, misterul: ”Mi-am pierdut buletinul și m-am dus să-mi fac altul!” Asta a fost explicația Andreei, după ce a fost contactată de CANCAN.RO. Râdea, era binedispusă… Și dezinvoltă.

Probabil pentru că afacerea cu prăjituri a ”explodat” pe timpul sărbătorilor. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA MOLDOVAN, CASNICA DE LA MASTERCHEF, S-A TRANSFORMAT ÎN FEMEIE DE AFACERI. CU CE ÎȘI RĂSFAȚĂ CLIENTELA)

Andreea Moldovan se îndreaptă spre sediul Poliției, pentru a rezolva o problemă

Andreea Moldovan, o femeie de succes

Chiar Andreea avea să dezvăluie, de data asta pe un ton serios, cât de bucuroasă este de rezultatul muncii sale, pasiune, de altfel. ”De sărbători mi-a mers foarte bine. După atâta lockdown, de sărbători a fost foarte bine. Ce să spun, ne-ar mai fi trebuit o cofetărie. Sper să meargă așa în continuare și să fim sănătoși”, a spus Andreea Moldovan.

Pasionată de arta culinară, Andreea a reușit să-și transforme hobby-ul într-un adevărat business. Este, acum, o femeie de afaceri de succes. Punctul ei forte? Torturile și prăjiturile! (NU RATA: ANDREEA MOLDOVAN A RĂBUFNIT LA ADRESA VEDETELOR ŞI A OAMENILOR SIMPLI CARE NU RESPECTĂ PERIOADA DE IZOLARE)

Andreea Moldovan devenea cunoscută în 2012, atunci când a participat la realityshow-ul MasterChef. A urmat “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, apoi a dispărut din spațiul monden. A îmbrățișat viața de familie (are doi copii) dar și o carieră în afaceri, și ce fel de afaceri dacă cu nu cu dulciurile la care este AS! Ce face acum Andreea?

”Încerc să mă împart în toate câte puțin. Nu încerc să pozez în mama perfectă, care să le facă pe toate și să aterizeze mereu de ….10! Nadia! E destul de greu. Sunt foarte liniștită și cred că fericirea vine dintr-o liniște de genul acesta. Am fost foarte stresată în perioada asta și am învățat că nervii nu pot să mi-i cumpăr.

Simt însă că suntem o familie împlinită! Am zis în momentul când s-a născut Petru că echipa noastră de Moldovan este completă. Avem și pisică, echipa e completă”, povestea Andreea la scurt timp după ieșirea din starea de urgență, pentru Pro TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.