De ce a eșuat proiectul TV al lui Emily Burghelea

Publicat: 04/03/2021 | 23:43

Frumoasa Emily Burghelea, fosta asistentă de la „Acces Direct”, nu ar mai fi, de ceva timp, pe cai mari. Dacă, în urmă cu un an, era considerată o vedetă în televiziune, mai ales la Antena 1, unde primise jobul de asistentă a Mirelei Vaida, situația ei s-ar fi schimbat în ultima perioadă. CANCAN.RO are detalii exclusive despre modul în care a eșuat proiectul TV pe care viitoarea mămică îl anunța nu demult.

După disputa care s-a soldat cu demisia în direct de la Antenă, Emily ar fi încercat să se întoarcă la televiziunea unde s-a lansat, mai precis Kanal D. Și asta pentru că frumoasa blondă a intrat practic în showbiz datorită emisiunii „Bravo, ai stil!”, unde a participat acum câțiva ani. Încercarea nu ar fi fost însă încununată de succes.

„Nici «strategiile» ei, cum că s-a logodit cu un bărbat al cărui nume sau figură nu vrea să le dezvăluie public sau că este însărcinată, nimic din aceste lucruri nu a prea făcut valuri. Nu este pe lista noastră de angajări…”, ne-au declarat surse din Kanal D.

O greșeală de începător

În toamna lui 2020, Emily a încercat, în lipsa altor propuneri, să își facă vlogul ei pe Youtube, mai precis un vlog de cooking, însă, din păcate, nici aici nu au mers prea bine lucrurile. Mai bine zis, totul s-ar fi stricat încă de la prima emisiune, dintr-o greșeală de începător. (VEZI AICI: CUM SE „RĂZBUNĂ” EMILY BURGHELEA PE ACCES DIRECT: ”O SĂ IASĂ CU SCÂNTEI)

Emily Burghelea, la prima ediție a show-ului ei culinar

„De la primul episod, Emy a dat-o în bară. Atunci când a montat prima ediție a emisiunii ei de pe Youtube, Vegan Cooking Show, ea sau cineva dintre apropiați a pus și un sunet care nu avea copyright. Iar, după multe discuții și certuri, a trebuit să plătească nu numai o sumă de bani, ci și să dea respectivei firme dreptul de monetizare pentru primul ei episod.

Mai bine ar fi încercat să rămână în Antena 1, la Mirela”, ne-au dezvăluit persoane din anturajul lui Emy. (CITEȘTE ȘI: LEGĂTURA NEŞTIUTĂ DINTRE EMILY BURGHELEA, ASISTENTĂ DEMISIONARĂ DE LA ACCES DIRECT ŞI STARUL MALUMA)

Ce face acum Emy?

„Vă vine să credeți? În două luni și jumătate o să ne întâlnim cu mini me! Sunteți pregătiți pentru două Emily? Emily Junior este pe drum!”, a scris Emily pe o rețea de socializare, la mijlocul lunii ianuarie. Așadar, blonda mai are un pic și va naște. Ea a declarat că va naște natural, dar apropiații ei ne-au spus că tânăra ar urma să facă, de fapt, cezariană.

Iulia Albu a fost primul invitat în show-ul lui Emy

Cât despre emisiunea de gătit de pe Youtube, aceasta ar fi fost suspendată pe termen nelimitat. Cu toate acestea, potrivit apropiaților ei, Emily tot speră că de undeva – după ce va naște și va trece de perioada de lăuzie – cineva de la vreo televiziune o să-i ofere totuși și o rubrică plătită. (NU RATA: ADEVĂRUL DESPRE IUBITUL MISTERIOS AL LUI EMILY BURGHELEA. CE LEGĂTURI ARE CU „UNDERGROUND-UL” POLITICII DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.