De ce a dispărut Lion Golden de pe rețelele de socializare! A revenit și a oferit răspunsul. „Totul e ok acum”

Publicat: 30/12/2020 | 20:37

În luna noiembrie Lino Golden a dispărut de pe rețelele de socializare. Artistul nu a mai fost activ pe pagina de Instgram, acolo unde obișnuia să își țină fanii la curent cu tot ce face în fiecare zi. După mai bine de o lună de absență, cântărețul a reveni și a explicat ce s-a întâmplat.

Lino Golden și-a făcut revenirea pe Instagram. Artistul a fost inactiv mai bine de o lună, iar fanii s-au îngrijorat. Dacă mulți au crezut că absența lui are legătură cu ultimele scandaluri în care a fost implicat, cântărețul a dezmințit zvonurile și a spus ce s-a întâmplat. (CITEȘTE ȘI: LINO GOLDEN, ABANDONAT ȘI DE ABI TALENT. „REGELE ROMÂNIEI” DERANJAT DE ATITUDINEA LUI GOLDEN)

Artistul a revenit pe rețelele de socializare, iar pentru că a lipsit ceva timp a decis să facă o sesiune de întrebări și răspunsuri. În mod evident, una dintre primele întrebări la care internauții au vrut să afle răspunsul a fost legată de absența sa din mediul online. Așa că Lino a răspuns, a explicat ce s-a întâmplat, liniștindu-și urmăritorii.

„Totul este ok acum”

Se pare că motivul din spatele absenței lui Lino a fost faptul că a fost victima unor oameni rău intenționați. Artistul le-a mărturisit fanilor că cineva a încercat să îi spargă contul de Instagram și din această cauză nu a mai avut acces la el pentru mai bine de o lună. (VEZI ȘI: ANTONIA VREA SĂ ÎNGROAPE SECUREA RĂZBOIULUI. CE A TRANSMIS VEDETA DESPRE SCANDALUL CU LINO GOLDEN)

Spre bucuria fanilor problemele s-au rezolvat, Lino și-a recuperat contul și a anunțat că are în plan lucruri mărețe pentru anul 2021. Artistul pregătește noi piese și este convins că lucrurile se vor așeza exact așa cum trebuie în noul an.

„N-am avut acces la cont din noiembrie. A încercat cineva să-mi spargă contul. Totul este ok acum”, a scris Lino Golden.