De ce a acceptat de fapt Irinel Columbeanu ca fiica lui să trăiască în America, alături de Monica Gabor

Publicat: 19/04/2021 | 11:38

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, locuiește de aproximativ doi ani în America. Omul de afaceri a vorbit acum despre decizia de a-și trimite fetița să locuiască cu mama ei.

Omul de afaceri a abandonat vila de lux de la Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament destul de modest. Afaceristul a renunțat și la bolizii de lux și conduce un Opel la mâna a doua.

Irinel Columbeanu nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale, dar totuși înfruntă cu demnitate situația nefericită în care se află. Omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica de doi ani, însă nu lipsa banilor l-a făcut pe acesta să ia decizia de a o trimite pe Irinuca în America. (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU DEZVĂLUIE ADEVĂRATA OCUPAȚIE A MONICĂI GABOR, DIN SUA: „ÎMI PLACE CĂ MUNCEȘTE ȘI…”)

Irinel Columbeanu a făcut acest lucru pentru binele fiicei sale, considerând că micuța va avea un viitor mai strălucit în America.

”Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Monica Gabor i-a oferit ajutorul

În ciuda faptului că a fost abandonat de multe cunoștințe, Monica Gabor nu l-a uitat! Potrivit unor apropiați din anturajul celor doi, după ce a venit în România în urmă cu câteva luni, fosta doamnă din Izvorani i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să vină cu ea în SUA, unde ar putea să o ia de la zero și să petreacă timp alături de fiica lui. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ ACUM FIICA LUI IRINEL COLUMBEANU ȘI A MONICĂI GABOR! IRINUCA S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O DOMNIȘOARĂ)

Nu de puține ori, afaceristul a mărturisit că îi este dor de Irinuca, pe care nu a mai văzut-o de foarte mult timp. Se pare, însă, că Irinel Columbeanu nu a putut să se despartă de viața din România.