De cascadorii râsului! Tânără din Brașov, furioasă că nu poate intra cu pisica în mall să cumpere haine: „Schimbați ordonanța!”

Publicat: 26/03/2020 | 16:58

Preşedintele sindicatului poliţiştilor europeni Europol, Cosmin Andreica, a povestit mai multe situații pe care polițiștii le-au întâlnit, în plină epidemie de coronavirus, când au verificat motivele pentru care oamenii au ieşit din casă, pe durata carantinei totale.

În acest context, poliţistul face un apel la responsabilitate şi le cere românilor să nu pună în pericol sănătatea publică încălcând măsurile dispuse de autorităţi.

„Un ultim caz s-a petrecut la Braşov. O tânără s-a gândit să-şi plimbe pisica la mall. De fapt avea de gând să-şi cumpere nişte haine, iar plimbarea pisicii în geantă era numai un pretext.

La venirea poliţiei, după ce i s-a explicat că magazinele din mall sunt închise, s-a enervat foarte tare şi a cerut chiar schimbarea Ordonanţei Militare în aşa fel încât ”, a declarat Cosmin Andreica pentru Adevărul.

Peștișorul din pungă

Poliţistul a mai povestit că au mai fost situaţii în care cetăţenii erau cu peştişorul în pungă şi spuneau că şi-au scos animalul de companie la plimbare.

Sau mai mult, au mai fost situaţii în care cineva şi-a scos pisica la plimbare la 30 de kilometri de domiciliu, pe bancheta din spate a maşinii.

Românii dau dovadă de o inventivitate ieşită din comun, dar sub o formă sau alta trebuie să fie conştienţi că nu facem decât să ne furăm singuri căciula, dacă încălcăm aceste reguli”.

Imagine de Alexas_Fotos de la Pixabay

Citește și...