De când și-a schimbat silicoanele, Antonia umbla numai cu ele pe afară! Atenție, imagini interzise cardiacilor. FOTO

Publicat: 04/06/2020 | 15:01

De când și-a schimbat silicoanele, Antonia își uimește în fiecare zi fanii care o urmăresc. Artista postează de fiecare dată când are ocazia imagini în care apare fără sutien.

Deși la prima vedere nu pare, Antonia are 31 de ani și trei copii superbi. Vedeta face furori cu formele sale pe oriunde merge. Așadar, nu e de mirare că Alex Velea este invidiat de toți bărbații. Din păcate pentru ei, cei doi artiști se iubesc ca la început și fac totul împreună.

View this post on Instagram

Im workin on getting my abs back!

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Și-a schimbat look-ul de curând

Antonia a simțit nevoia de o schimbare din punct de vedere fizic. Artista și-a dorit să revină la blondul de altădată, însă nu brusc. Aceasta și-a vopsit deocamdată câteva șuvițe.

Deși nu și-a vopsit tot părul în blond deschis, șuvițele recent adăugate îi creează artistei o schimbare destul mare. Noul look îi vine de minune. Iubita lui Alex Velea a ținut să împărtășească bucuria noii sale înfățisări cu fanii pe contul personal de socializare.

Le-a cerut fanilor părerea

Înainte de acest moment, Antonia a primit sfaturi din partea fanilor.  Unii au fost de părere că sub nicio formă nu ar trebui să se vopsească blond, alții au susținut exact contrariul. Dar au existat și păreri conform cărora, indiferent de culoarea podoabei capilare, Antonia rămâne tot… o frumusețe.

Antonia a renunțat la silicoane

”Sunt atât de „veche” pe aici, încât îmi amintesc vremea când încă erai blonda ????????”, ”Noooooooo”, ”Yesssss????????????”, ”Esti frumoasa oricum????????”, ”Nuu , ești superbă așa …❤️”, ”Nooooooooo????”, ”Esti cea mai tareee????????”, ”Nu,esti mult mai frumoasa asa cum esti acum!”, ”Cu șuvițeeee blondeeee ♥️♥️”, ”Esti the best !!!! ????”, ”daaaa❤️❤️❤️❤️”, ”Te adooooor????????????????”, ”Ești frumoasă oricum ❤️❤️”, ”Oricum iti sta bine ,esti superba!”, ”cum vrei tu.negru că nu îți strici părul”, au fost câteva dintre comentariile prin care admiratorii Antonei au încercat să o ajute.