De când a murit, nimeni nu-și mai aduce aminte de el. La pomana lui Cornel Galeș au venit numai 8 persoane

Publicat: 02/03/2020 | 14:09

În urmă cu 3 luni, Cornel Galeș își găsea sfârșitul într-un cumplit accident de mașină. Fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a dat ultima suflare departe de casă, tocmai în Spania, iar acum nici că-și mai aduce cineva aminte de el. 

Vestea că a murit Cornel Galeș a venit ca un fulger în showbizul românesc. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales că fostul soț al Ilenei Ciuculete și-a dat ultima suflare pe neașteptate, într-un cumplit accident de mașină. Singur a fost până să moară, singur a rămas…iar acum, nici mai mult, nici mai puțin de 8 persoane au venit la pomana lui, pentru a-i aprinde o lumânare.

Vorba românului: când ești în viață, toată lumea te caută pentru diverse lucruri, după ce mori, nimeni nu își mai aduce aminte de tine. Cam așa se întâmplă și în cazul lui Cornel Galeș, la 3 luni de la moartea acestuia. Fostul soț al Ilenei Ciuculete a avut pomană, dar doar 8 persoane și-au adus aminte de el. Pomenirea de 3 luni a lui Cornel Galeș a fost organizată de blonda Vivi și de nașa de cununie a acestuia și a Ilenei Ciuculete, Doina.

Parastasul de 6 luni al lui Cornel Galeș va avea loc pe data de 31 mai. Și de această pomenire tot blonda Vivi s-a ocupat, potrivit informațiilor oferite de viva.ro. „Viviana a ţinut cont de sugestiile mele şi a comandat 12 pachete consistente în care se găseau alimente precum: un ou fiert, brânză topită, caşcaval, două iaurturi, napolitane, un colăcel, croisant cu ciocolată, bere, suc… Viviana a ţinut cont de sugestiile mele şi a comandat 12 pachete consistente în care se găseau alimente precum: un ou fiert, brânză topită, caşcaval, două iaurturi, napolitane, un colăcel, croisant cu ciocolată, bere, suc… Am căzut de acord cu Viviana ca parastasul de 6 luni pentru Cornel să îl facem pe 31 mai”, a menționat Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.