De asta l-a părăsit Andreea Bălan! George Burcea, prins drogat cu cocaină la volan

Publicat: 25/02/2020 | 08:02

Lucrurile dintre Andreea Bălan și George Burcea au luat o turnură groaznică! Soțul vedetei, care era filat de polițiști de foarte mult timp a fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. În urma celor întâmplate, George Burcea s-a ales cu dosar penal. 

Între Andreea Bălan și George Burcea, lucrurile nu mai merg bine de ceva vreme, iar acum se pare că s-a aflat și motivul! Cântăreața trece prin momente cumplite, după ce soțul ei a fost prins drogat cu cocaină, la volan! Potrivit informațiilor oferite de click.ro, Burcea era filat de ceva vreme de polițiști, iar în urma celor întâmplate, acesta s-a ales cu dosar penal.

Mai mult, sursa citată informează că George Burcea a fost extrem de cooperant cu oamenii legii, având în vedere starea în care se afla.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au dezvăluit surse, pentru click.ro.

Se pare că oamenii legii știau că soțul Andreei Bălan consuma substanța preferată a milionarilor de ceva vreme, motiv pentru care l-au și filat, o perioadă. Zilele trecute, acesta a fost oprit de Poliția Rutieră pe Bulevardul Eroilor, foarte aproape de locuința sa. Cel mai probabil, acesta este și motivul pentru care Andreea Bălan a decis că este mai bine ca ea și Burcea să meargă pe drumuri separate. În urma celor întâmplate și până la finalizarea dosarului, George Burcea nu mai are voie să urce la volanul mașinii sale. Dacp va primi condamnare pentru fapta sa, permisul de conducere al lui George Burcea va fi anulat și se va putea întoarce în trafic numai dacă trece cu bine peste examenul auto pe care l-ar putea susține la 2 ani de la condamnare, atunci când ar fi considerat reabilitat.