De asta face „mișto” Bianca Drăgușanu de ea! Cum a prins-o Augustin Viziru pe Oana Mareș înșelându-l cu Cosmin Natanticu

Publicat: 22/07/2021 | 09:18

Războiul dintre Oana Mareș și Bianca Drăgușanu a luat amploare cu fiecare „nouă dezvăluire”. După ce fosta vedetă TV s-a declarat iritată de prezența Biancăi în podcast-ul lui Damian Drăghici, blondina a ieșit la atac și a readus în atenția publicului un episod rușinos despre Oana Mareș pe care, cu siguranță, îl voia uitat complet. 

Replica acidă pe care Bianca Drăgușanu i-a dat-o Oanei Mareș a „cântărit” cu atât mai greu, cu cât atingea subiectul infidelității fostei vedete. Dar haideți să ne reamintim motivul pentru care fosta soție a lui Alex Bodi face „mișto” de Oana.

În urmă cu câțiva ani, pe când Oana Mareș și Augustin Viziru erau căsătoriți, fosta vedetă TV a fost surprinsă în repetate rânduri făcându-i vizite nocturne lui Cosmin Natanticu. La un moment dat, când paparazzi CANCAN.RO au filmat-o ieșind din apartamentul presupusului amant. La vederea acestora, Oana Mareș l-ar fi contactat pe Augustin, rugându-l să vină după ea.

După acest incident, Augustin Viziru nu s-a arătat deloc deranjat de cele întâmplate și a declarat: „Noi avem o relație extrem de specială. Cosmin este coleg de trust cu mine, jucăm împreună. Poate că soția mea este maniaco depresivă.”

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL INCREDIBIL PENTRU CARE OANA MAREȘ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU SUNT LA CUȚITE DE ANI DE ZILE

Oana Mareș, răspuns pentru Bianca Drăgușanu

După ce Bianca Drăgușanu a făcut-o cu ou și cu oțet pe fosta vedetă, Oana Mareș a ieșit, din nou la atac, dar de această dată ceva mai subtil.

Fosta vedetă de televiziune a postat o fotografie în care ține sugestiv mâna la ureche, la care a adăugat următorul mesaj: „Ce zici? Scuze, nu se aude nimic aici sus. #stailalocultau”, făcând referire la Bianca Drăgușanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana Mares (@maresoana)

După asemenea descriere, fanii și-au dat seama că este un mesaj cu referire la Bianca Drăgușanu, așa că au început seria comentariile de susținere:

„Dai o prea mare atenție cui nu trebuie! Life is beautiful! Enjoy it!” ,  „Chiar nu merită să i se dea prea multă atenție. Ar trebui ca televiziunile să nu mai promoveze asemenea incultură. Asemenea specii sper să dispară pentru totdeauna din văzul omului! Numai bine! „ , sunt doar câteva din mesajele primite de Oana Mareș la această postare.

VEZI ȘI: OANA MAREȘ, ATAC DUR LA ADRESA LUI DAMIAN DRĂGHICI DUPĂ CE A INVITAT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PODCAST-UL LUI

Sursă foto: arhivă