De admirat! Otniela Sandu, fostă concurentă de la Ferma, își croiește singură hainele. Are un dressing uriaș: “Poți să ai toate brandurile din lume, dacă nu…”

Publicat: 11/03/2020 | 19:26

Otniela Sandu s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii “Ferma” 2019 de la Pro TV, când a participat alături de mai multe vedete, printre care se numără: Claudia Pavel, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Brigitte, Florin Pastramă, Marius Crăciun, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu și alții. Recent, focoasa blondă a mărturisit că își croiește singură hainele.

Citește și: FOTO | Cine este Otniela Sandu, cea mai SEXY jucătoare de Poker din România?!

Otniela Sandu își recondiționează hainele vechi

Otniela Sandu a fost supranumită Shakira pe platourile de filmare ale show-ului “Ferma. Un nou început”, care a rulat în grila de programe de la Pro TV anul trecut. În urmă cu câteva zile, ea și-a deschis ușa casei pentru o echipă de jurnaliști de la verdict.ro. și a prezentat dressing uriaș, dar mai ales colorat pe care îl are. În timpul mărturisirilor, vedeta a spus că își recondiționează unele dintre hainele pe care le are și că unele dintre articolele vestimentare pe care încă le poartă, le-a cumpărat în timpul liceului.

“Nu aș spune că sunt o înpătimită a shopping-ului, cu toate că cine intră în camera mea zice: «Uau!». Pare cumva că fac shopping în fiecare zi, s-au strâns unele haine, am piese care sunt de 5-6, chiar 10 ani, le mai tai, le mai adaug ceva. Nu la toate piesele fac asta, dar am piese pe care le reciclez ca să zic așa.

Cred că stilul ține foarte mult de personalitatea pe care o ai. Nu pot să spun că aș avea niste ingredinente, merg pe idea că trebuie să te simți bine. Dacă ai un tricou, nu știu, și îl porți cum trebuie să îl porți, îl desfaci, lași un umăr (n.r.: gol)… atitudinea aia schimbă tot! Poți să ai toate hainele, toate brandurile din lume, dacă nu te simți tu bine și nu știi să porți haina și te poartă haina pe tine, mi se pare că nu… De fapt, stilul ești tu, nu, haina. Nu îți face stilul haina (…)”, a declarat Otniela pentru jurnaliștii de la verdict.ro.

Citește și: Otniela l-a flituit la un party din lumea bună pe ex-iubitul celebru al Andreei Raicu!

Vezi pe site-ul oficial al publicației Verdict top 3 outfit-uri preferate din dressing-ul Otnielei Sandu.

Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o carieră de makeup artist, unde este apreciată. În plus, ea a cochetat și cu actoria. În prezent, vedeta își doreste să aprofundeze cât mai multe acest domeniu.