De-a râsul-plânsul! O blondă care primea totul de-a gata, șocată de modul în care se purtau oamenii, după ce a devenit brunetă: „Blondele se distrează mai mult”

Publicat: 27/01/2021 | 21:00

Pandemia și Starea de Urgență ne-au îndemnat pe toți să ne găsim anumite activități, pentru a evita plictiseala. La acest lucru s-a gândit și o tânără pe nume Jodie Weston, o tânără influenceriță din Londra, care a apelat la un experiment social de toată frumusețea.

Jodie Weston, o blondină din Londra a vrut să vadă până unde merge amabilitatea bărbaților, atunci când vine vorba de culoarea părului. Aceasta a menționat faptul că bărbații sunt mult mai amabili și mai receptivi atunci când se aflîă prin preajmă o domnișoară blondă și sunt capabili să-i ofere acesteia cu mult mai multă atenție decât ar oferi unei brunete, în mod normal.

Tocmai de aceea, a pus la cale un experiment social menit să testeze preferințele bărbaților în ceea ce privește culoarea părului femeilor.

Zis și făcut! Tânăra de numai 27 de ani a început să se afișeze cu o perucă brunetă și să-și facă apariția prin locurile în care obișnuia să meargă destul de des. Jodie a fost uimită de reacția oamenilor, atunci când aceștia au văzut că nu mai este blondă, ci brunetă.

„Mi-am pus o perucă brunetă în timpul lockdown-ului și am vrut să văd ce iese. Am atras mai mulți bărbați serioși, tipul intelectualului, cu ochelari, însă mulți tineri și-au pierdut interesul și n-au mai părut atât de interesați de mine” a explicat Jodie, potrivit mirror.co.uk.

A vrut să vadă ce tip de bărbați va atrage, dacă se afișează brunetă

În cadrul experimentului social pe care l-a inițiat, Jodie și-a dat seama că tinerii sunt mult mai atrași de blonde și mult mai amabili atunci când vine vorba de nevoile lor. Pe deasupra, acest lucru înseamnă că, în societate, brunetele nu se bucură de acest mod inedit de a fi băgate în seamă și de a li se oferi totul pe tavă, așa cum se întâmplă în cazul blondelor, care atrag mai mult atenția reprezentanților sexului tare. Jodie s-a născut brunetă, însă după o decepție amoroasă, în anul 2014, aceasta a decis că este timpul să-și schimbe culoarea părului și așa a devenit blondă.

„Totul a început cu o despărțire de băiatul pe care îl credeam dragostea vieții mele. Știți că se spune că atunci când o femeie trece printr-o despărțire, trebuie să-și schimbe culoarea părului sau să se tundă, să facă o schimbare majoră. Asta am făcut și eu. Ca blondă, cred că stârnești mai mult atenția celor din jur, care mereu sunt amabili și se oferă săt te ajute, în timp ce, atunci când ești brunetă, pari o femeie mai serioasă și mai sigură pe tine. Blondele tind să pară genul de fetițe care au nevoie de ajutor” a spus tânăra.

În urma experimentului social pe care l-a făcut, Jodie și-a dat seama că „blondele se distrează mai mult” și că femeile brunete, în general, sunt considerate mult mai serioase.