De-a râsu’ plânsu’! Un bătrân a fost filmat în timp ce stătea la pândă și aștepta ca echipajul de Poliție să plece din zonă

Publicat: 25/03/2020 | 17:17

De-a râsu’ plânsu’! Un bătrân a fost filmat în timp ce stătea la pândă și aștepta ca echipajul de Poliție să plece din zonă. Bărbatul a ieșit din casă în afara intervalului permis de către autorități.

Potrivit ordonanței militare 3 din 2020, intrată în vigoare începând de astăzi, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din locuințe decât în intervalul orar 11.00-13.00. Doar că, în continuare, există unii cetățeni care sfidează regulile impuse de către autorități.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. Contract de 11,5 milioane € pentru un magazin sătesc din perimetrul relațional al miliardarului Nelu Iordache! Firma cu 1 an vechime vinde țigări, cafea și vin, iar obiectul contractului cu statul… măști de protecție! (DOCUMENTE ÎN PREMIERĂ)

În jurul orei 15:00, un bătrân din Botoșani a ieșit din casă și se plimba nestingherit pe străzi. În timpul promenadei, însă, avea să aibă parte de o surpriză. Un echipaj de Poliție patrula pe străzi. Ca să scape de amendă, bătrânul a stat la pândă lângă un bloc până când agenții s-au făcut nevăzuți.

Apoi, bărbatul s-a plimbat nestingherit în continuare, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Un internaut l-a filmat pe bătrân și a postat imaginile pe Facebook pentru a trage un semnal de alarmă.

„Bătrâni.. stați acasă și nu încercați să pacăliți reguli.. de fapt vă pacăliți pe voi !!! De o oră mă uit la el cum nu are curaj să plece… și acum e tot acolo !”, a scris Konstantin Olaru.

Bătrâni..??‍♂️ stați acasă și nu încercați să pacăliți reguli .. defapt vă pacăliți pe voi !!!De o oră mă uit la el cum nu are curaj să plece….și acum e tot acolo !!!

Publicată de Konstantin Olaru pe Miercuri, 25 martie 2020