De-a râsu’ plânsu’! Trei bărbați aflați într-un centru de carantină s-au luat la bătaie

Publicat: 18/03/2020 | 11:21

De-a râsu’ plânsu’! Trei bărbați aflați într-un centru de carantină din Pitești s-au luat la bătaie. 

În cursul serii trecute, jandarmii care asigurau paza, protecția și ordinea publică la Centrul de Carantină din municipiul Pitești au fost solicitați de către o persoană aflată în carantină să intervină în interiorul centrului deoarece trei bărbați s-au luat la bătaie, potrivit ziarulargesul.ro.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și i-au găsit pe cei trei bărbați pe holurile incintei. Unul dintre ei prezenta urme de sânge pe față, iar altul pe braț. În momentul în care au fost întrebați despre cele întâmplate unul dintre ei a declarat că a fost agresat de ceilalți doi. (CITEȘTE ȘI: ACESTEA SUNT CELE 7 MĂSURI ESENȚIALE PENTRU A TE PROTEJA DE INFECȚIA CU NOUL CORONAVIRUS)

În această cauză jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, art. 2, pct. 24 ”provocare ori participarea efectivă la scandal” , două amenzi în valoare de 800 de lei și un avertisment, și de asemenea au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele celor trei bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dărnicirea combaterii bolilor”, prevăzută și sancționată de art. 352 Cod Penal, întrucât aceștia nu au respectat măsurile de carantină, și anume au părăsit camerele în care sunt carantinați.

Documentele întocmite în această cauză au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.