David Pușcaș, declarații despre cea mai mare durere. Fiul Luminiței Anghel șochează: „Moartea mea…”

Publicat: 05/05/2020 | 10:08

A trecut ceva timp de când David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel nu a mai fost în atenția oamenilor. Pandemia de coronavirus l-a găsit pe acesta mai singur ca niciodată și cu gânduri negre despre viață. 

Fiul Luminiței Anghel a trecut prin numeroase schimbări de-a lungul timpului și nu a încetat să surprindă oamenii/ În plină pandemie de coronavirus, David Pușcaș a șocat cu câteva declarații care mai de care mai dureroase. Chiar dacă locuiește singur de mai bine de 6 ani, tânărul s-a simțit mai singur ca niciodată în această perioadă și chiar a făcut o declarație șocantă pe rețelele de socializare.

David Pușcaș le-a declarat urmăritorilor săi din mediul online că singurătatea „îl omoară” în această perioadă, iar atunci când se trezește, îi place să pună mâna pe telefon și să sune pe cineva, pentru a mai alunga gândurile care îl macină.

Declarațiile au fost făcute într-un vlog postat de către David Pușcaș pe Youtube, pe care l-a numit „liber acasă – cum îmi adun viața”.

”Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”,  a spus el în video, întristându-se foarte tare.