Data exactă la care începe emisiunea Românii au Talent de la Pro TV. Ce se va întâmpla cu Andra Măruță

Publicat: 21/01/2020 | 12:58

S-a aflat data exactă la care începe emisiunea “Românii au talent” de la Pro TV! În plus, vă dezvăluim noutatea cu care vine cel de-al zecelea sezon al show-ului de talente, dar și ce se va întâmpla cu Andra Măruță.

Când va începe emisiunea “Românii au talent”, sezonul 10 la Pro TV

Prima ediție din sezonul cu numărul 10 al emisiunii “Românii au talent” va fi difuzată pe Pro TV în seara de vineri, 28 februarie 2020, începând cu ora 20:30, relatează impact.ro. Prezentatorii celui mai iubit show de televiziune sunt Smiley și Pavel Bartoș, la fel ca și în sezoanele trecute. Iar la masa juriului vor sta Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre – primii trei au fost jurați încă din primul sezon al emisiunii. Cu alte cuvinte soția lui Cătălin Măruță nu a renunțat la acest proiect de televiziune, așa cum a făcut cu locul ei de la “Vocea României”… din cauza programului mult prea încărcat.

Citește și: Andra Măruță, “lovitură” din partea copiilor! Când vine vorba de muzică, Eva și David nu o preferă pe vedeta PRO TV

Noutatea sezonului 10 de la “Românii au talent” este reprezentată de faptul că fiecare jurat are dreptul să apese de două ori butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și îi conving că merită să ajungă direct în semifinale. Această regulă este valabilă și pentru Smiley, și pentru Pavel Bartoș. Filmările show-ului de talente au început din ocombrie 2019.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 de la Românii au Talent! Și-a îndeplinit un vis îndrăzneț

Jurații de la “Românii au talent”, primele declarații despre sezonul 10 al emisiunii

“Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra Măruță pentru paginademedia.ro.

Citește și: Andra, în lacrimi după ce a primit un mesaj emoționant. Gestul făcut de soția lui Cătălin Măruță

Florin Călinescu a mărturisit despre noul sezon al emisiunii de talente de la Pro TV că: Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, potrivit sursei citată mai sus.

“Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”, a mărturisit Andi Moisescu despre începerea noului sezon de la “Românii au talent”.

Mihai Petre este și el nerăbdător să se dea startul și pe micile ecrane al show-ului de talente de la Pro TV.

“Sunt bucuros că începem un nou sezon, sezonul cu numărul 10, cifră rotundă. În acest sezon aniversar avem parte și de schimbări majore. Mie mi-a fost greu să dau un golden buzz, sunt curios cum mă voi descurca cu două! Este important să las lucrurile să se întâmple și să reacționez cât mai firesc în funcție de momentele care apar pe scenă. Abia aștept să mă bucur de spectacol”, a mărturisit Mihai Petre, conform paginademedia.ro.

Citește și...