Daria Radionova tună și fulgeră, după ce Alex Bodi a lăsat-o cu ochii în soare și s-a întors la Bianca Drăgușanu: „I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate”

Publicat: 30/03/2020 | 08:16

Apar noi dedesubturi din cea mai controversată telenovelă din showbizul românesc: acest du-te/vino dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Chiar dacă au ajuns pentru a treia oară în fața actelor de divorț, cei doi se pare că s-au împăcat, lucru ce a înfuriat-o la culme pe Daria Radionova, rusoaica sexy în compania căreia Alex Bodi și-a găsit consolarea, după despărțirea de Bianca.

Se pare că atunci când există iubire, doi oameni pot găsi la nesfârșit o cale de a fi împreună. Acest lucru l-au demonstrat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, care, după ce au ajuns în fața notarului pentru a semna actele de divorț, s-au afișat din nou împreună.

Deși afaceristul a încercat să nege orice relație cu rusoaica Daria Radionova, postările similare pe care cei doi le făceau pe rețelele de socializare i-au cam dat de gol. Așa se face că momentul în care Alex Bodi a decis să se întoarcă la Bianca Drăgușanu a enervat-o la culme pe Daria Radionova, care a fost supărată și i-a reproșat lui Alex Bodi faptul că renunță la ea pentru o femeie fără demnitate, scrie impact.ro.

„Daria este foarte dezamăgită de gestul lui Alex. Ea credea că între ei se va lega o frumoasă poveste de dragoste. I-a reproșat că preferă o femeie fără demnitate (n.r: Bianca) în locul ei. În mod cert nu se aștepta. Era convinsă că a pus mâna pe Alex”, au declarat apropiații celor doi, pentru sursa citată.

Ce spune Alex Bodi, despre împăcarea cu Bianca Drăgușanu

După ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat actele de divorț, au decis să-și mai dea o șansă. Afaceristul a mărturisit că trebuie să-și recâștige încrederea reciproc unul în altul și nu se grăbesc deloc. Mai mult, Alex Bodi a punctat faptul că amândoi încearcă să repare ceea ce au distrus în ultima perioadă.

„Primul pas a fost să ajung în țară și să îmi asum anumite lucruri. Pe parcurs voi avea grijă la ce voi face ca lucrurile să decurgă într-un mod frumos. Acum încercăm să lăsăm lucrurile care ne afectează și care nu ne ajută deloc să avansăm și vrem să construim pe alți piloni, să ne câștigăm încrederea. Deocamdată suntem divorțați pentru că întâlnirea pe 10 martie a fost a doua înfățișare. Nu am vorbit despre căsătorie, trebuie să le luăm treptat. Ea a zis că mă susține și mă sprijină, ca să lăsăm toate tensiunile și nemulțumirile. Am spus că îmi pare rău de ieșirile, acuzațiile și discuțiile pe care le-am făcut, și o să încercăm să reparăm lucrurile”, a spus Alex Bodi, imediat după împăcarea cu blondina.