Daria Radionova, stăpâna casei lui Bodi. Ce face rusoaica în vila afaceristului, în timp ce el e la închisoare

Publicat: 16/12/2020 | 17:30

 

Daria Radionova s-a întors în România, deși Alex Bodi este în continuare după gratii. Rusoaica nu poate sta departe de fostul soț al Biancăi Drăgușanu și chiar dacă nu-l poate avea lângă ea fizic, măcar își alină dorul în vila acestuia.  

Actuala iubită a lui Alex Bodi nu a rezistat prea mult timp în Londra și s-a reîntors în București. Daria își alungă dorul de iubitul ei, chiar în vila din care Alex Bodi a fost săltat de mascați. Se pare că acel episod nu a speriat-o deloc pe rusoaică și nu o împiedică să întoarcă și se bucure de luxul din casa afaceristului. În urmă cu câteva ore, Daria Radionova a încărcat pe Instagram mai multe filmulețe din casa lui Alex Bodi.

Daria Radionova s-a întors în casa lui Alex Bodi

În imagini se poate observa că rusoaica se relaxează uitându-se la un serial și bucurându-se de narghilea. Exact, acea narghilea, a Biancăi Drăgușanu. Sau mai bine zis, narghileaua din care Bianca Drăgușanu trăgea cu atâta patos când era iubita oficială a lui Alex Bodi.

 

Asta nu este tot! Tolba cu săgeți nu s-a golit. Căci, doar nu vă gândeați că toate aceste Instastory-uri sunt puse degeaba. Ci, mai degrabă cu trimitere către rivala ei, Bianca Drăgușanu. Și dacă tot am amintit de ea, cu siguranță, următoarele filmulețele o vor scoate din sărite. Daria a primit un buchet imens de trandafiri pe care imediat la și postat pe Instagram. A adăugat și o inimioară, dar și melodia lui John Legend ”All of me”. Iar versurile reprezintă, cu siguranță, încă o dovadă de iubire pentru Alex Bodi.

” Căci toată fiinţa mea/  Iubeşte toată fiinţa ta,/ Îţi iubesc rotunjimile şi toate muchiile, /Toate imperfecţiunile tale perfecte,
Dăruieşte-mi totul mie, /Îţi voi dărui totul ţie,/ Tu eşti începutul şi sfârşitul meu,/ Chiar şi atunci când pierd, câştig,
Căci îţi dăruiesc toată fiinţa mea/ Şi tu-mi dăruieşti toată fiinţa ta. ” sunt versurile melodiei pe care Daria Radionova a ales să le posteze alături de buchetul de trandariri primit.

VEZI ȘI: ” BIANCA DRĂGUȘANU A RECUNOSCUT CĂ A FOST BĂTUTĂ DE ALEX BODI. DOI ANI A FOST MALTRATATĂ DE AFACERIST „M-AI BĂTUT ȘI MI-AI LUAT BANII

Când va fi eliberat Alex Bodi din închisoare

Potrivit unor surse judiciare, procurorii consideră că musculosul reprezintă în continuare un pericol și au cerut prelungirea măsurilor preventive. Contestația avocaților, conform căreia cerea ca Alex Bodie să fie eliberat a fost respinsă.

Totuși, avocații omului de afaceri luptă ca Alex Bodi să fie eliberat înainte de Crăciun. De asemenea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi prezentat câteva documente pentru a-și dovedi nevinovăția.

Alex Bodi deţine, printre altele, cel mai mare hotel din Mediaş, pe care l-ar fi cumpărat cu trei milioane de euro. El a oferit deja Procuraturii acte bancare din Germania care certifică provenienţa banilor.

”Există o uşoară frustrare doar pentru că Justiţia nu se grăbeşte să-i analizeze documentele pe care el le aduce în favoarea sa din Germania, Spania sau Emiratele Arabe Unite, din Dubai. E decis însă să lupte până la capăt, ferm convins că va ieși învingător. Sper şi cred că va fi acasă de sărbători. Mie nu mi-a cerut nimic special în această perioadă, dar ştiu că dacă are nevoie de ceva anume, ce i se poate aduce, atunci ia legătura cu cei de la hotelul său din Mediaş”, a declarat avocatul lui Alex Bodi pentru playtech.ro.

CITEȘTE ȘI: „CUM ÎNCEARCĂ ALEX BODI SĂ ÎȘI ÎNSTRĂINEZE AVEREA CA SĂ SCAPE DE SECHESTRU. AM DESCOPERIT LA CINE A AJUNS LAMBORGHINI-UL SĂU DE 200.000 €