Daria Radionova, primele și singurele declarații despre relația cu Alex Bodi. “Acum a venit momentul să…”

Publicat: 31/03/2020 | 23:29

La scurt timp după ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au îngropat securea războiului, sexoasa rusoaică, cu care musculosul a fost suspectat că ar fi călcat strâmb, a ieșit la rampă. Excentrica șatenă a rupt tăcerea și a dat detalii despre relația pe care o are cu afaceristul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele și singurele declarații ale Dariei Radionova pe acest subiect. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI EXPLICĂ ÎN CE STADIU A AJUNS “ÎMPĂCAREA” CU BIANCA DRĂGUȘANU)

Relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova a fost învăluită în mister. De-a lungul timpului s-au făcut tot felul de supoziții, iar cei doi au fost chiar suspectați că își făceau declarații ascunse prin intermediul rețelelor de socializare. De când s-a întors în România, Alex a încercat să reintre în grațiile Biancăi și se pare că a și reușit. (NU RATA: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PROCESUL DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, DUPĂ NOUA ÎMPĂCARE)

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat, chiar după divorț, Daria Radionova a rupt tăcerea. Sexoasa șatenă a vorbit, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, despre relația pe care o are cu musculosul afacerist.

„Nu doresc să mă implic în această poveste murdară

”Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu.

Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Daria Radionova locuieşte în Londra şi deţine o afacere care îi aduce mulţi bani în conturi © Instagram
Daria Radionova, mărturisiri exclusive

Mai mult decât atât, afacerista cu origini moldovenești a dat dovadă de multă diplomație și s-a ”eschivat” în momentul în care a fost întrebată de interacțiunile pe care le-a avut cu Bianca Drăgușanu. Cu toate că nu a vrut să spună exact cum au decurs „ostilitățile”, Daria ne-a dat de înțeles că s-ar afla într-un ”război” tacit. (NU RATA: TOP 30 SEXY-SPORTIVE DIN SHOWBIZ. CE LOCURI OCUPĂ ANNA LESKO, DELIA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI CRISTINA ICH)

”Nu mi-ar plăcea să spun nimic despre această poveste. Reputația mea este importantă pentru mine. Chiar nu vreau să fiu implicată în acest haos. Nu am nimic împotriva niciunuia dintre ei și le doresc doar ce este mai bun în viață”, ne-a mai spus frumoasa Daria.

Daria Radionova a vorbit despre relația pe care o are cu Alex Bodi

Alex Bodi & Daria, întâlnire la Londra, înainte de divorț!

Potrivit surselor D.A.S. categoria A, înainte de ”parafarea” divorțului, în mod surprinzător, Alex Bodi și Daria Radionova s-au intersectat în Londra, acolo unde fostul soț al Biancăi ar fi avut o deplasare de afaceri.

Fostul soț al sexoasei blondine a fost surprins în timp ce stătea la o șuetă împreună cu șeful său, Josip, cu iubita acestuia, dar și cu sexy-rusoaica Daria Radionova. Preț de mai multe minute, aceștia s-au întreținut în fața unui luxos hotel din capitala Marii Britanii. Din câte se pare, între musculosul afacerist și sexoasa rusoaică există o ”strânsă legătură de prietenie”, iar „escapada” acestora din Monaco nu ar fi fost doar o simplă coincidență. (NU RATA: AVEM DOVADA CĂ ALEX BODI ȘI SEXY-RUSOAICA S-AU ÎNTÂLNIT LA LONDRA)

Alex Bodi s-a întâlnit cu Daria Radionova în Londra

Bianca Drăgușanu, mărturisiri explozive după divorț!

”A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, declara Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Daria Radionova conduce un super-bolid de lux ”acoperit” de cristale

Daria Radionova, senzație pe străzile Londrei!

Daria Radionova a reușit să-i impresioneze pe britanici prin expunerea unui mod de viață extrem de luxos. În urmă cu ceva timp, tânăra a etalat în capitala britanică un Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce acoperit cu cristale Swarovski negre. Potrivit tinerei, care provine dintr-o familie foarte înstărită, automobilul a fost decorat cu peste două milioane de cristale, aplicate manual în decurs de 700 de ore. Conform unor site-uri de specialitate, prețul modelului Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce se ridică de la 315.078 lire sterline sau 364.821 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)