Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți în Ajun de Crăciun! Cum s-au filmat cei doi iubiți în curtea vilei din Tunari și cum au împodobit locuința luxoasă | FOTO & VIDEO

Publicat: 24/12/2020 | 13:43

Daria Radionova și Alex Bodi sunt tare fericiți în Ajun de Crăciun, pentru că sunt împreună și profită de această perioadă magică a anului la maximum. Cei doi iubiți s-au filmat în curtea vilei din Tunari în timp ce se distrau alături de “copilul” lor blănos. Pe una dintre filmările postate de afaceristă se vede cum au împodobit locuința luxoasă, în care iubitul ei este obligat să stea după ce a fost plasat în arest la domiciliu.

Daria Radionova și Alex Bodi, fericiți în Ajun de Crăciun

În urmă cu câteva ore bune, Alex Bodi și-a făcut o parte din antrenament alături de câinele său. După cum puteți vedea în imaginile urcate de iubita lui pe Instagram Stories, el a fost etichetat de aceasta și a pus un gif în formă de inimă roșie pe filmare. La începutul înregistrării se aude cum aceasta râde, amuzată de felul în care “băieții” ei se distrează. După o tură de prin grădină, milionarul revine lângă Daria Radionova pe care o sărută și, ulterior, îl filmează el pe patrupedul răsfățat.

Pe una dintre fotografiile în care apare alături de câinele lui Alex Bodi, vedeta de 27 de ani a scris următorul mesaj în limba engleză: “Thankful, grateful, blessed (n.r.: plină de gratitudine, recunoscătoare, binecuvântată)”. Aceeași poză a publicat-o și pe pagina Instagram, însă, a ales să pună doar un emoticon în formă de inimă roșie. Azi-noapte, focoasa moldoveancă a înregistrat câteva cadre în timp ce vila impunătoare a iubitului ei era decorată cu milioane de beculețe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daria Radionova (@dradionova)

Nu rata: De ce nu l-a părăsit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi, deși o bătea. Informațiile au ieșit la iveală abia acum

Alex Bodi, declarații despre Daria Radionova înainte să fie săltat de DIICOT

Înainte să fie arestat preventiv alături de alte șapte persoane, controversatul om de afaceri și-a asumat relația cu Daria Radionova.

“Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu într-un interviu oferit pentru Antena Stars, înainte să fie săltat de DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie 2020.