Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun. Care este decorațiunea preferată a șatenei și durerea sufletească pe care o are după plasarea în arest la domiciliu a iubitului ei | FOTO

Publicat: 21/12/2020 | 08:49

Daria Radionova și Alex Bodi nu au mai avut răbdare până în Ajunul Crăciunului ca să își împodobească bradul, așa cum este obiceiul de sute de ani. Și e firesc… pentru că cei doi își doresc să se bucure cât mai mult de acesta, de magia lui, având în vedere că au trecut printr-o perioadă extrem de delicată. Afacerista din Republica Moldova a împărtășit tuturor că decorațiunea în formă de cheie este preferata sa din pomul îmbrăcat în straie de sărbătoare. Din păcate, deși, iubitul ei îi este alături, dat fiind că a fost plasat în arest la domiciliu, aceasta are o durere sufletească…

Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun

Se pare că sunt șanse ca cei doi parteneri să nu petreacă acest Crăciun împreună, potrivit afirmațiilor făcute de Daria Radionova într-o postare pe Instagram Stories zilele trecute; ea a explicat că trebuie să rezolve unele lucruri în Londra. Dar, cine știe… miracolele se înmulțesc în această perioadă a anului, iar ea va putea să fie în brațele bărbatului iubit în ziua în care este sărbătorită Nașterea Lui Iisus. Azi-noapte, cu două ore înainte de miezul nopții, Alex Bodi și iubita sa au demarat operațiunea “împodobirea bradului” – pe prima filmare realizată la scurt timp după ce au umplut livingul de decorațiuni, vedeta a notat următoarea mărturisire: “Christmas preparations (n.r.: pregătiri de Crăciun)”.

Primul lor pom de Crăciun a fost gata în mai puțin de trei ore și controversatul om de afaceri și-a ajutat femeia de care este foarte îndrăgostit, iar rezultatul i-a bucurat enorm pe cei. Într-una dintre fotografiile publicate, Daria Radionova ține în mână decorațiunea preferată, după cum puteți observa în colajul de mai jos, a pus un gif care reprezintă două chei și o inimă roșie pe care scrie “love (n.r.: iubire)” și a ales să pună versul “All I Want for Christmas Is You (n.r.: Tot ce îmi doresc de Crăciun ești tu)” din celebra melodie cu același nume, lansată în urmă cu mulți ani de cântăreața Mariah Carey.

Ieri, 20 decembrie 2020, Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun © Instagram Stories
Ieri, 20 decembrie 2020, Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun © Instagram Stories

Nu rata: EXCLUSIV | Alex Bodi s-a îmbrăcat de la Cătălin Botezatu în spatele gratiilor

Tradiția spune în vârful bradului de Crăciun se poate pune o stea sau un înger, reprezentând steaua sau îngerii de la Betleem – se vede atât în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului că iubita lui Alex Bodi a ales să pună un îngeraș. În timp ce admira pomul, vedeta a realizat un boomerang și, prin intermediul lui, a transmis următorul mesaj: “Happy hollydays (n.r.: Sărbători fericite)”.

În urmă cu trei zile, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost plasat în arest la domiciliu, el fiind suspectat într-un dosar pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj. Potrivit unor surse judiciare, afaceristul din Mediaș ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, potrivit jurnaliștilor de la Agerpres.

Înainte să fie arestat preventiv alături de alte șapte persoane, Alex Bodi și-a asumat relația cu Daria Radionova.

“Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu într-un interviu oferit pentru Antena Stars, înainte să fie săltat de DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie 2020.

Descoperă și: Daria Radionova a dezvăluit ce o atrage cel mai mult la Alex Bodi. Deși e după gratii, afaceristul i-a pregătit o surpriză romantică în ziua în care ea a revenit în România