Daria Radionova, luată la mișto pe internet, după ce și-a scris inițialele lui Alex Bodi pe Unghii: „Tot la Bianca…”

Publicat: 06/06/2020 | 22:19

De la o zi la alta, Daria Radionova încearcă tot mai mult să-și impresioneze iubitul și să-i arate acestuia că este foarte îndrăgostită de el. Așa se face că focoasa rusoaică și-a scris inițialele lui Alex Bodi pe unghii, însă gestul ei a fost luat în râs de internauți. 

Daria Radionova a fost luată la mișto pe rețelele de socializare, după ce și-a scris inițialele lui Alex Bodi pe două unghii. Nu s-a întâmplat acest lucru în mod direct, ci pe contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu, căci știm cu toții că tare încurcate mai sunt căile iubirii.

Daria Radionova și-a scris inițialele lui Alex Bodi pe unghii

NU RATA – BIANCA DRĂGUŞANU DUCE RĂZBOIUL CU DARIA RADIONOVA LA UN ALT NIVEL! MESAJUL HALUCINANT, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSITĂ DE ALEX BODI: „SCROAFĂ CU…”

Așadar, după ce Bianca Drăgușanu a postat o fotografie super-sexy cu ea, o internaută i-a lăsat un comentariu care, probabil, a surprins-o și pe blondină.

„Degeaba își scrie ea inițialele lui Alex Bodi pe unghii, am impresia că atunci când merg la culcare, amândoi tot la Bianca Drăgușanu se gândesc” a scris tânăra, într-un comentariu.

Alex Bodi a trecut recent printr-o operație

Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăgușanu, a mers de curând în Istanbul, unde a fost supus unei noi sesiuni de implant de păr. După intervenția delicată care a necesitat doar anestezie locală, afaceristul și-a făcut o poză în camera de hotel în care a fost cazat singur și a publicat-o pe conturile de pe social media.

CITEȘTE ȘI – DARIA RADIONOVA IESE LA ATAC! IUBITA LUI ALEX BODI, MESAJ DUR PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU: „NU ÎNCERCA SĂ ADUNI OAMENI CARE SĂ MĂ URASCĂ…”

“Îmi fac recuperarea după operația suferită”, a scris fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe o rețea de socializare când a urcat fotografia realizată după noua sesiune de implant de păr. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai fost în luna februarie 2019 la cunoscuta clinică din Turcia. Atunci însă, el a fost însoțit de bunul său prieten și partener de afaceri, croatul Josip Heit.