Daria Radionova l-a “părăsit” pe Alex Bodi pe Insta și i-a șters pozele

Publicat: 14/04/2021 | 23:40

După un șir de despărțiri și împăcări, iată că lanțul de iubire s-a rupt din nou între Alex Bodi și Daria Radionova. Se pare că cei doi îndrăgostiți și-au spus ”Adio!”, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile ultimei separări.

În ultima vreme au tot existat zvonuri conform cărora Alex Bodi și Daria Radionova ar fi pus capăt poveștii lor de dragoste. Iar decizia șatenei de a pleca în Londra se pare că le-a afectat relația. În ciuda faptului că atât afaceristul, cât și Daria negau speculațiile apărute, se pare că adevărul este cu totul altul. (NU RATA ȘI: ALEX BODI, IDOLUL COPIILOR DIN AFRICA DUPĂ CE A PUS LA BĂTAIE 50.000 DE EURO)

Bomba sexy și Alex Bodi nu se mai urmăresc pe Instagram. De asemenea… Daria Radionova a șters toate imaginile în care apărea alături de afacerist, în vila acestuia din Pipera, dar și imortalizările momentelor când se bucura de buchetele imense de flori pe care le primea, în ultima vreme, de la Alex Bodi. Cei doi amorezi nu par, însă, să sufere prea mult din cauza separării.

În timp ce moldoveanca își ocupă majoritatea timpului pentru a-și pune din nou afacerea pe picioare, Alex Bodi și-a îndreptat deja atenția spre o altă divă. (VEZI ȘI: DARIA RADIONOVA, „TERAPIE PRIN SHOPPING” DUPĂ ÎNTÂLNIREA DINTRE ALEX BODI ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit, cel puțin pe Instagram (sursa FOTO: Instagram)

Alex Bodi ”a pus ochii” pe Mădălina Ghenea

Alex Bodi n-a stat prea mult pe gânduri și a ”inspectat” rapid piața. Iar atenția lui s-a îndreptat spre nimeni alta decât… Mădălina Ghenea. Celebra actriță, care joacă alături de Lady Gaga și Al Pacino în superproducția „House of Gucci”, a petrecut câteva zile în Dubai, acolo unde a avut de onorat un contract cu o celebră firmă de bijuterii.

Mădălina Ghenea s-a bucurat la maximum de perioada petrecută pe tărâmul arăbesc și a făcut o sesiune de poze incendiare. Formele apetisante ale româncei l-au cucerit pe Alex Bodi, care, mai nou, ar fi un bărbat liber. Așa că a început să o urmărească pe Instagram. Mădălina, însă, se ține tare și nu i-a dat ”Follow” înapoi milionarului controversat. (VEZI ȘI: MĂDĂLINA GHENEA, APARIȚIE SPECTACULOASĂ LA BRAȚUL LUI AL PACINO )

Rămâne de văzut, însă, ce strategii va adopta Alex Bodi în viitorul apropiat. Asta în cazul în care vrea să ajungă la inima celebrei actrițe, care se învârte numai în cercuri super-selecte.

Mădălina Ghenea, ”în vizorul” lui Alex Bodi

Alex Bodi, implicat în două dosare ”grele”

Alex Bodi mai are mult până poate răsufla liniștit, căci este implicat în două dosare ”grele”. Într-unul este acuzat de proxenetism, iar în altul fosta soție, Bianca Drăgușanu, îl acuză de violență domestică și alte fapte grave, pe care diva le-a dezvăluit procurorilor. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI ȘI IULIA SĂLĂGEAN S-AU ÎMPĂCAT?! CE DECIZIE COMUNĂ AU LUAT ÎN PRIVINȚA FETIȚEI LOR)

Milionarul susține, însă, că este nevinovat și speră să iasă basma curată din acest scandal. La rândul său, Alex Bodi a dat-o în judecată pe Bianca pentru așa-zisele calomnii aduse în spațiul public și în fața magistraților DIICOT.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.