Daria Radionova, într-o ținută mulată și provocatoare la sală! Mesajele cu tâlc transmise de iubita lui Alex Bodi

Publicat: 14/04/2021 | 18:39

Aflată la aproape 2.500 de kilometri distanță de iubitul ei, Daria Radionova nu își neglijează obiceiurile sănătoase… printre acestea se numără, desigur, orele petrecute în sala de sport. În timpul unui antrenament, șatena sexy a realizat un clip scurt în care se poate vedea în toată splendoarea ținuta mulată și provocatoare pe care a purtat-o. Partenera de viață a lui Alex Bodi a transmis recent mesaje cu tâlc, iar unii dintre fanii cuplului cred că aceasta plănuiește ceva de senzație.

Daria Radionova, într-o ținută mulată și provocatoare la sală

Daria Radionova a mers ieri să facă sport îmbrăcată cu o bustieră albă în care sânii păreau că îi “explodează”, peste care și-a pus un pulover cu talie și colanți mulați – imaginile le găsiți în galeria foto a articolului. “Ești unică ❤️”,“Serios, ești o inspirație! Abia aștept să fiu la nivelul tău! (…). Stilul tău de viață este focul???? ???????? Vibrații pozitive în calea ta????” și “Ești frumoasă” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea ei de pe Instagram.

Tot ieri, moldoveanca a urcat pe Instagram Stories o imagine pe care apare un vultur și este scris un mesaj în limba engleză care se traduce astfel: “Încrederea este silențioasă. Insecuritățile sunt zgomotoase”. După cum puteți observa în poza aflată în mijlocul colajului de mai jos, în urmă cu două zile, Daria Radionova a distribuit o altă fotografie pe care sunt gânduri subliminale: “Derutează-i cu tăcerea ta și uimește-i cu acțiunile tale”.

De câteva săptămâni, Daria Radionova s-a întors în Londra, unde deține două afaceri © Facebook & Instagram Stories

Nu rata: EXCLUSIV | Cum s-ar fi despărțit Daria Radionova de un milionar celebru, care o alinta “Fluffy”

Alex Bodi, despre ziua în care voia să se însoare cu Daria Radionova

“Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu în cadrul unui interviu oferit în urmă cu aproape trei luni la o emisiune TV; tot atunci Daria Radionova a vorbit despre perioada în care Alex Bodi a stat în închisoare, iar ea a locuit singură în vila lui din Tunari.

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories