Daria Radionova iese la atac! Iubita lui Alex Bodi, mesaj dur pentru Bianca Drăgușanu: „Nu încerca să aduni oameni care să mă urască…”

Publicat: 05/06/2020 | 18:15

Războiul dintre Daria Radionova și Bianca Drăgușanu continuă! Cele două ies la atac pe rând și își transmit, în mediul online, mesaje care mai de care mai tranșante și mai dure. 

După ce Bianca Drăgușanu a numit-o pe Daria Radionova, pe Instagram, „scroafă cu aere de divă”, prin postarea unei fotografii cu un porc îmbrăcat în haine, actuala iubită a lui Alex Bodi a ieșit și ea la atac și a postat un mesaj dur pe contul său de Instagram.

Daria Radionova nu a jignit-o, însă, pe Bianca Drăgușanu, ci i-a sugerat acesteia să o urască de una singură, fără să încerce să mai facă și alte persoane să aibă același sentiment negativ față de ea.

NU RATA – FOSTUL SOȚ AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, SUPUS UNEI OPERAȚII DELICATE! CE A PĂȚIT ALEX BODI CARE S-A ÎNTORS ÎN BRAȚELE AFACERISTEI DARIA RADIONOVA

„Dacă mă urăști, urăște-mă singură, nu te duce acolo să spui minciuni despre mine și nu încerca să aduni oameni care să mă urască împreună cu tine” a scris Daria Radionova, pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Bianca Drăgușanu a numit-o „scroafă cu aere de divă” pe Daria Radionova

La mai bine de o lună de la despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu i-a declarat război Dariei Radionova, pe care o atacă în mediul online după bunul său plac. Zilele trecute, vedeta a umilit-o pe iubita fostului său soț, după ce a postat o fotografie cu un porc îmbrăcat în haine și mai multe emoticoane prin care denotă faptul că a scos porcul respectiv la vânzare.

CITEȘTE ȘI – BIANCA DRĂGUŞANU DUCE RĂZBOIUL CU DARIA RADIONOVA LA UN ALT NIVEL! MESAJUL HALUCINANT, DUPĂ CE A FOST PĂRĂSITĂ DE ALEX BODI: „SCROAFĂ CU…”

Mesajul dur, însă, i-a amuzat pe internauți și au râs copios, văzând modul în care Bianca Drăgușanu o umilește pe Daria Radionova.

„Vând scroafă cu aere de divă” a scris Bianca Drăgușanu, la postarea respectivă, referindu-se, desigur, la Daria Radionova.