Daria Radionova, declarație de iubire pentru Alex Bodi de Crăciun. Ce mesaj cu tâlc a postat ulterior | FOTO

Publicat: 26/12/2020 | 22:45

Daria Radionova și-a surprins iubitul cu o declarație de iubire în prima zi a Crăciunului. Gestul romantic al afaceristei a venit la scurt timp, după ce Alex Bodi a transmis un mesaj emoționant despre cât de mult contează ea în viața lui. Ulterior, diva a publicat și un mesaj cu tâlc.

Daria Radionova, declarație de iubire pentru iubitul ei de Crăciun

În vârstă de 27 de ani, focoasa moldoveancă a distribuit pe Instagram Stories una dintre pozele de album cu Alex Bodi și a ales trei versuri din melodia “Thinking Out Loud”, lansată de cântărețul britanic Ed Sheeran. După cum poate observa în colajul de mai jos, ideile cu care ea rezonează sunt următoarele: “People fall in love in mysterious ways / Maybe just the touch of hand / Well, I fall in love with you every single day (n.r.: Oamenii se îndrăgostesc în moduri misterioase / Poate doar prin atingerea mâinii / Ei bine, eu mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi)”.

Astăzi, Daria Radionova a publicat un mesaj subliminal scris tot în limba engleză și se traduce astfel: “Psihologia spune: Va exista întotdeauna un motiv pentru care întâlnești oameni. Fie ai nevoie de ei ca să îți schimbi viața, fie ești unul dintre cei care îi ajută să o schimbe pe a lor. Și tot psihologia spune: Cu cât spui mai puține, cu atât cuvintele tale vor conta mai mult”.

Daria Radionova i-a făcut o declarație de iubire lui Alex Bodi ieri, în ziua de Crăciun © Instagram Stories

Daria Radionova i-a făcut o declarație de iubire lui Alex Bodi ieri, în ziua de Crăciun © Instagram Stories

Nu rata: Bianca Drăgușanu, primele reacții după ce fostul soț a anunțat nunta cu Daria Radionova: “Cei mai buni dintre cei binecuvântați”

Daria Radionova și Alex Bodi se pregătesc să se căsătorească

Anunțul despre ziua cununiei civile a venit astăzi de la milionar, după ce un prieten i-a scris pe Instagram Stories: “Vrem să te vedem însurându-te cu Daria. Pe când nunta?”. Nu mică i-a fost surpriza acestuia când Alex Bodi a dezvăluit că totul ar urma să se întâmple mai repede decât cred unii: “Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”.