Daria Radionova confirmă despărțirea de Alex Bodi: „Oamenii nu se schimbă şi abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el”

Publicat: 16/04/2021 | 08:28

Este oficial, Daria Radionova și Alex Bodi nu mai formează un cuplu! Atât rusoaica, cât și afaceristul din Mediaș au confirmat separarea și au făcut declarații pe acest subiect. Daria Radionova susține că motivul principal al despărțirii este caracterul pe care-l are Bodi, dar și modul în care s-a raportat la relația lor. Mai mult decât atât, rusoaica a ajuns să-i dea dreptate Biancăi Drăgușanu și să înțeleagă că un om nu se poate schimba. 

Daria Radionova a spus partea ei de adevăr, după ce Alex Bodi a dezvăluit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO că nu mai formează un cuplu. Ei bine, rusoaica susține că a fost acuzată de fostul iubit că nu mai este la fel de „iubăreață” pe Instagram și refuză să mai posteze fotografii care au legătură cu ei, sau să le răspundă fanilor. Drept urmare, între Bodi și Daria ar fi izbucnit conflict după conflict.

„Da, ne-am despărțit și se pare că motivul este că sunt un om rău. Am fost acuzată că, de când am plecat la Londra, nu am purtat inelul, nu am postat poze pentru el, nu l-am etichetat pe videoclipuri și am avut timp să-mi postez maşina, mâncarea și pisicile, dar nu am avut timp să postez nimic pentru el. Cel mai mare scandal s-a întâmplat când am avut Întrebări și răspunsuri pe Instagram și am ignorat toate întrebările despre el. Şi crede că am ignorat pentru că îl ascundeam şi am vrut să mă prefac că sunt singură.

El m-a insultat între orele 12:00-5: 30, din cauza acestui număr de social media. De atunci, am avut întotdeauna conflicte similare … Înțeleg că situația sa actuală îi aduce nervi și stres, dar recent toți nervii i-au căzut asupra mea şi nu mai pot suporta. Sunt genul de persoană căruia nu-i place să arate totul public, aşa cum am spus înainte viața privată este o viață fericită. Nu am postat cât a vrut el doar pentru că prefer să-mi păstrez relația pentru mine, nu pentru public! „, e mesajul postat de Daria pe Instagram. 

CITEȘTE ȘI DE CE S-AU DESPĂRȚIT, DE FAPT, ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA + CE ROL A AVUT MĂDĂLINA GHENEA. „TENSIUNILE ȘI-AU SPUS CUVÂNTUL”

Daria Radionova: „I-am oferit ajutorul financiar”

Rusoaica merge mai departe și clarifică și aspectul banilor. Astfel, dacă cineva s-ar fi gândit că Daria Radionova ar fi avut de câștigat din punct de vedere financiar în timpul relației, se înșeală, cel puțin așa declară șatena. Fosta iubită a lui Alex Bodi susține că în toată perioada în care s-a iubit cu afaceristul din Mediaș și-a neglijat afacerile din Londra, iar acum trebuie să le repună pe picioare.

„L-am iubit din suflet, am fost alături de el în momente dificile… Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar- niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie. Am pierdut una dintre afacerile mele, am pierdut bani, mă lupt cu familia și prietenii pentru el, mi-am părăsit viața din cauza lui…

Nu mi-a oferit niciun ajutor în schimb. Da, am plecat la Londra pentru că trebuie să mă „întorc în picioare”, am pierdut foarte mult în aceste câteva luni… Nu mi-a păsat de afacerea mea şi de pierderile mele, dar trebuie să câştig totul înapoi şi, la viitorul meu, deoarece de asemenea, gândiți-vă nu am pe cine să mă bazez decât pe mine! Nimeni nu mă ajută financiar şi vă rog să rețineți- niciodată nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Nu este ușor… și orice scrie media, realitatea este diferită. „, a mai adăugat rusoaica. 

NU RATA DARIA RADIONOVA L-A “PĂRĂSIT” PE ALEX BODI PE INSTA ȘI I-A ȘTERS POZELE

Daria Radionova: „Am fost o persoană loială, iubitoare, cu intenții pure”

În încheiere, rusoaica a ținut să precizeze că nu va vorbi urât despre el pentru că nu-i stă în caracter. Însă a ținut să puncteze că a fost o femeie loială și cu intenții pure, dar nu poate spune același lucru despre el. Abia acum reușește să o înțeleagă pe Bianca Drăgușanu și să fie de acord cu ceea ce afirma aceasta în urmă cu ceva timp. Oamenii nu se pot schimba. Daria a făcut câteva declarații și despre mărul discordiei, Mădălina Ghenea.

Deci, din partea mea – sunt clară și pură în fața lui Dumnezeu, am vrut doar să fiu alături de o persoană pe care o iubeam, care avea nevoie de sprijin şi ajutor într-un moment foarte dificil al vieții sale. Dar niciunul dintre aceste lucruri nu a fost apreciat.

Nu am menționat niciun cuvânt rău sau jignitor despre el, deoarece nu este stilul meu să mă despart într-un mod negativ. I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare şi grijulie, cu inimă pură şi intenții pure.

Nu am de ce să mă supăr şi nu am nimic de regretat. A fost o lecție dificilă în viața mea şi sunt foarte recunoscător că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că – oamenii nu se schimbă şi abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg.

Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu l-a urmărit înapoi, ce păcat. Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine şi să fie fericit. El a spus că am venit ca un înger în viața lui. Acest om poate declara orice vrea, amândoi ştim adevărul.”, a conchis Daria Radionova. 

VEZI ȘI MESAJUL ACID TRANSMIS DE ALEX BODI DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ S-A DESPĂRȚIT DEFINITIV DE DARIA RADIONOVA! “ESTE OBSEDAT DE BIANCA, IAR DARIA CÂT SĂ MAI SUPORTE?”

Sursă foto: instagram.com/dradionova/