Daria Radionova, aroganță maximă după ce Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca Dragusanu! În timp ce ei își petrec izolarea împreuna, ea…

Publicat: 03/04/2020 | 08:49

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au îngropat, din nou, ”securea războiului”, părând mai fericiți ca niciodată, chiar dacă această criză a coronavirusului impune o izolare care trebuie respectată. E drept că au mai existat discuții referitoare la faptul că Alex Bodi nu suportă izolarea, așa că a mai tras o tură pe afară, însoțit și de Bianca, numai că subiectul fierbinte este… Daria Radionova.

S-a spus că Alex Bodi ar avea o relație cu aceasta, iar după despărțirea de Bianca Drăgușanu s-a refugiat în brațele ei. Totuși, Daria a declarat că nu este vorba despre absolut nimic ”hot”, la nivel sentimental, iar după ce împăcarea dintre Alex și Bianca a devenit… oficială, iată că Radionova a postat o imagine care face, așa cum se spune, mai mult decât o mie de cuvinte.

Iar mulți dintre cei care au văzut fotografia postată și-au dat seama că este vorba despre un mesaj… cu dedicație. Răspunzând unei întrebări puse în mediul online – ”Cine este sponsorul tău?” -, Daria a răspuns: ”Este chiar necesar să ai un nenorocit de sponsor? Eu îmi sunt propriul sponsor și mulțumesc lui Dumnezeu că nu depind de niciun bărbat și nici n-am depins de unul vreodată”, a scris Daria Radionova.

(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU DARIA RADIONOVA! DOAR CE A DIVORȚAT DE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI I-A FĂCUT DECLARAȚII ASCUNSE)

„Nu doresc să mă implic în această poveste murdară”

Daria Radionova a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că nu vrea să comenteze nimic despre ”această prostie” – referindu-se la eventuala relație dintre ea și Alex Bodi -, menționând că este vorba doar despre ”prietenie” și ”nimic mai mult”.

”Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi. Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu. Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât. Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex. Am gânduri absolut neutre legate de relația lor. Deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, a spus Daria Radionova.