Daria Radionova, amanta lui Alex Bodi, prima reacţie după ce s-a împăcat cu Bianca Drăguşanu: „Asta e viaţa! Trebuie să…”

Publicat: 26/03/2020 | 20:30

Cuplul format din Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a avut un traseu tumultuos, presărat cu multe despărțiri, împăcări și chiar un divorț. Dacă relația dintre ei nu era suficient de complicată, a mai apărut în cadru și o a treia persoană, Daria Radionova.

Alex Bodi a fost acuzat că ar avea o relație extraconjugală cu frumoasă șatenă. Iar la scurt timp după ce s-a încheiat divorțul cu Bianca Drăgușanu, s-a spus despre Alex Bodi că s-a mutat în Londra împreună cu Daria Radionova, o afaceristă extravagantă cu origini moldovenești. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE S-A SPUS CĂ S-A MUTAT CU DARIA RADIONOVA, ALEX BODI A RUPT TĂCEREA DESPRE RELAŢIA DINTRE EI! CUM A CUNOSCUT-O PE FOCOASA ŞATENĂ)

Relația Dariei cu Alex Bodi a stat sub semnul misterului. De-a lungul timpului s-au făcut tot felul de supoziții, iar cei doi au fost acuzați că își făceau declarații ascunse prin intermediul rețelelor de socializare. Însă, de când s-a întors în România, Alex a încercat să reintre în grațiile Biancăi și se pare că a și rușit. (VEZI ȘI: ALEX BODI, MESAJ SUBLIMINAL PENTRU DARIA RADIONOVA! DOAR CE A DIVORȚAT DE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI I-A FĂCUT DECLARAȚII ASCUNSE)

În momentul actual se vorbește despre o împăcare a celor doi, pe care fostul soț al vedetei a confirmat-o. Când a aflat această veste, Daria a reacționat, așa cum obișnuia să comunice și cu Alex, subtil, pe rețelele de socializare.

Recent,  Daria Radionova a postat pe contul personal de Instagram un mesaj cu subânțeles, care pare că îi este destinat lui Alex Bodi: „Asta e viața! Trebuie să întâlnim şi gunoaie pentru a deveni mai puternici”, a scris frumoasă șatenă.

Mesajul focoasei afaceriste vine ca o replică la împăcarea cu Bianca Drăgușanu, prin care e clar că a dezamăgit-o.