Daria Radionova a trecut uşor peste despărţirea de Alex Bodi! Cine e libanezul cu care se iubeşte acum, după ce a fost părăsită pentru Bianca Drăguşanu

Publicat: 26/06/2020 | 13:12

Telenovela dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi pare să se fi oprit pentru un moment. Cei doi sunt iar împreună şi par că se înţeleg de minune. Nici Daria Radionova nu a suferit prea mult după Bodi şi pare să fi început o nouă relaţie.

Cine este noul iubit al Dariei Radionova

Ultima cucerire a Dariei pare să fie un milionar de origine libaneză, care locuieşte în Marea Britanie. Pe contul său de Instagram, tânărul se laudă cu automobilele sale şi se descrie ca fiind un colecţionar de maşini luxoase.

De alfel, într-o postare recentă pe Instagram-ul ei, Daria chiar l-a felicitat pe acesta pentru noua sa achiziţie, un Lamborghini super luxos, de culoare violet. Replica libanezului a venit imediat. „Mulţumesc, Daria. Nu e la fel de strălucitoare ca maşina ta, dar nu putem să te luăm din lumina reflectoarelor”, i-a scris acesta, iar Daria a replicat ca o adolescentă îndrăgostită: „aawww”. „Vezi ce drăguţ sunt”, i-a mai spus ulterior libanezul.

El ar fi noul iubit al Dariei Radionova foto: Instagram

Daria Radionova, mesaj pentru Bianca Drăguşanu

Cu toate că pare că şi-a refăcut viaţa, Daria Radionova a avut totuşi câteva mesaje şi pentru Bianca Drăguşanu. Ea a spus că o compătimeşte pe fosta nevastă a lui Victor Slav şi mai mult decât atât, că Alex Bodi ar fi înşelat-o cu ea.

Ea a mărurisit şi că Bodi i-a spus că ar vrea să facă doi copii cu ea şi că a prezentat-o şi familiei sale. Dacă familia lui Alex Bodi ar fi fost încântată de Daria, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre părinţii rusoaicei.

Aceştia au fost total împotriva relaţiei şi chiar nu au mai vrut să vorbească cu fiica lor din această cauză.

”Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine!

Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei. Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine!

Eu nu l-am crezut niciodată și am încercat de multe ori să pun capăt acestei relații, dar mi-a cerut să îi dau o șansă! Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie. Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău!”, a spus Daria, pentru spynews.ro.