Dara Radionova s-a întors în România. Ce face iubita lui Alex Bodi, în timp ce afaceristul este în arest

Publicat: 15/12/2020 | 18:17

În timp ce Alex Bodi încă se mai află în spatele gratiilor, „rusoaica” Daria Radionova s-a întors în România și pare că își ocupă timpul cu ce poate.

Daria Radionova își face din nou veacul pe străzile din România. Iubita lui Alex Bodi s-a întors în Capitală și se pare că se pricepe la a-și găsi lucruri de făcut, pentru ca timpul să treacă mai repede și să-l revadă pe afacerist. Pe contul său de Instagram, „rusoaica” a postat câteva clipuri video scurte în care merge cu viteză pe autostradă, depășind toate mașinile din calea ei.

Dar asta nu este tot, căci Daria Radionova se pare că s-a atașat nu doar de afaceristul român, ci și de muzica noastră, in moment ce ascultă manele.

Când va fi eliberat Alex Bodi

Când va fi eliberat Alex Bodi? Ei bine, avocații omului de afaceri merg până-n pânzele albe pentru a-l scoate pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu din închisoare, înainte de sărbători.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii consideră că musculosul reprezintă în continuare un pericol și au cerut prelungirea măsurilor preventive. Contestația avocaților, conform căreia cerea ca Alex Bodie să fie eliberat a fost respinsă.

Totuși, avocații omului de afaceri luptă ca Alex Bodi să fie eliberat înainte de Crăciun. De asemenea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi prezentat câteva documente pentru a-și dovedi nevinovăția.

Alex Bodi deţine, printre altele, cel mai mare hotel din Mediaş, pe care l-ar fi cumpărat cu trei milioane de euro. El a oferit deja Procuraturii acte bancare din Germania care certifică provenienţa banilor.