Dar din dar se face Rai! Anamaria Prodan, emoționată de cadourile primite de la o femeie pe care a ajutat-o să lupte cu leucemia

Publicat: 30/03/2020 | 10:40

Toată lumea știe că Anamaria Prodan este un om cu sufletul mare, care a ajutat, de-a lungul timpului, foarte multe persoane. Și, pentru că dar din dar se face Rai, sexy-impresara a fost de-a dreptul emoționată atunci când a primit mai multe obiecte din partea unei femei pe care a ajutat-o să lupte cu leucemia. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan ajută și a ajutat, de-a lungul timpului, numeroase persoane. Printre acestea se numără și Elvira, o femeie care s-a luptat cu leucemia și pe care Anamaria Prodan a ajutat-o să rămână în viață.

Acum, când femeia este sănătoasă, a simțit nevoia să o răsplătească, în funcție de posibilitățile sale, pe cea care a ajutat-o să rămână în picioare și să-și recapete sănătatea. Întreaga poveste a fost prezentată în emisiunea „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului” de la Antena Stars, iar Anamaria Prodan a fost extrem de emoționată.

Pe lângă cadourile hand-made pe care le-a primit din partea femeii pe care a salvat-o, Anamaria Prodan a mai primit și o scrisoare emoționantă de la fiica Elvirăi, în care micuța i-a adresat câteva cuvinte de mulțumire ce i-au ajuns impresarei direct la suflet.

„Pentru Anamaria Prodan. Datorită lui Dumnezeu și ție, mama mai trăiește. Mulțumesc din inimă. Îmi plac rochiile tale…”, este o parte din scrisoarea trimisă de fetiță, către Anamaria Prodan.

„Săru’ mâna din suflet! Sunt superbe, iubita mea! (…) Deci… să-ți dea Dumnezeu toată sănătatea din lume!”, i-a spus Anamaria Prodan.