Dansatoarea preferată a lui Florin Salam a născut! Prima imagine cu bebelușul Cristinei Pucean

Publicat: 03/02/2020 | 15:22

Cristina Pucean este una dintre dansatoarele cele mai cunoscute din România. Celebră pentru mișcările sala incitante de dans, a tăiat respirția multor bărbați de-a lungul timpului, iar acum a devenit mămică.

Dansatoarea preferată a lui Florin Salam a născut recent și a postat pe contul personal de Instagram primele fotografii cu micuțul. Acestea au fost însoțite de un comentariu emoționant. „Cine a spus că din Așteptările Mari se nasc binecuvântări , a avut dreptate ! ???? Dumnezeu și-a întors din noua fața către mine, și mi-a adus în grijă , acest suflet curat și nevinovat. Acum câteva luni, eram la pământ și nu credeam că există ceva care să mă mai poată face să simt că trăiesc. Începusem ușor ușor să mă obișnuiesc cu ideea ca sunt în viață, dar fericirea nu o să o mai am niciodată, și uite că ….ce Dumnzeu ți-a pregătit, nimeni nu îți poate lua. De acum, totul va fii diferit. Raym , s-a întors acasă ???? ️ Te iubesc Dumnezeul Meu ????????”

A trecut cu greu peste tragedie

Copilul vine ca o alinare pentru dansatoarea care în urmă cu câteva luni a fost devastată de moartea nepoțelului său de numai doi ani. Acesta a murit într-un incendiu, întoxicat cu fum și Cristinei i-a fost foarte greu să depășască acel moment îngrozitor.

„Sper sa ma înțelegeți și sa va rugați pentru sufletul lui! Nu am avut putere sa scriu pana acum și îmi cer eu scuze ca am lăsat prilej altor oameni sa spună ce și cum in neștiința de cauza! Raym este și va rămâne totul pentru mine și indiferent de situație este îngerul meu păzitor și nu l voi uita niciodată! Îl iubesc atât de mult încât orice văd pe rețelele de socializare ma afectează foarte rău!”, a povestit Cristina Pucean pe contul ei oficial de Instagram”, scria atunci Cristina Pucean pe rețelele de socializare.