Danny Stoian se luptă cu boala de care a suferit mama lui, Fănica „Nu te vindeci niciodată de ea”

Publicat: 14/12/2020 | 18:17

Danny Stoian suferă de aproximativ 13 ani de aceeași boală care i-a pus capăt zilelor mamei lui, Fănica. Tânărul va deveni în curând tătic, iar copilul lui riscă să moștenească aceeași afecțiune.

Danny încearcă de mulți ani să țină sub control boala hepatica severă de care suferă. El are un stil de viață extrem de sănătos, iar familia lui are grijă de el ca totul să fie sub control.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap. Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au spus surse din familia lui Florin Salam pentru impact.ro.

În 2009, soția lui Florin Salam s-a stins din viață la numai 27 de ani, după o luptă grea cu o boală hepatică. Cântărețul a trecut atunci prin cea mai urâtă perioadă a vieții sale, dar a încercat din răsputeri să își revină pentru Betty și Danny. Din păcate, la numai câteva luni după ce și-a înmormântat soția pe care a iubit-o nespus, Florin Salam a aflat că fiul său a moștenit boala mamei sale.