Danny Masterson a fost arestat pentru că a violat 3 femei. Cât l-a costat cauțiunea pe actorul care a jucat alături de Ashton Kutcher în “The Ranch”

Publicat: 18/06/2020 | 17:57

Danny Masterson a fost arestat pentru că ar fi violat 3 femei, a anunțat Jackie Lacey, procurorul districtului din Los Angeles. La scurt timp după ce a ajuns după gratii, actorul care a jucat alături de Ashton Kutcher în “The Ranch” a plătit cauțiunea și s-a întors alături de familia sa. El și soția lui, Bijou Phillips, au împreună o fiică.

Citește și: O eurodeputată de culoare a fost agresată de polițiștii din Bruxelles! Pierrette Herzberger-Fofana a povestit totul în Parlamentul European: “A fost o experiență traumatizantă”

Actorul Danny Masterson a fost arestat pentru că ar fi violat 3 femei

Cunoscut pentru rolul său din serialul “That ’70s Show”, Danny Masterson este cercetat pentru trei capete de acuzare de viol, au relatat jurnaliștii de la CNN. Actorul american a fost arestat ieri, la ora 11:30, și a fost eliberat puțin după ora 15:00 pe o cauțiune de 3,3 milioane de dolari, potrivit informațiilor de pe site-ul Biroului Șerifului din Los Angeles.

Danny Masterson este acuzat că le-a violat pe cele trei femei, toate în jurul vârstei de 20 de ani în acea perioadă, între 2001 şi 2003, chiar în reședința sa din Hollywood. În trecut, starul american a negat acuzațiile de agresiune sexuală. Biroul Procuraturii din districtul Los Angeles a precizat că a renunţat la alte două acuzaţii de agresiune sexuală depuse contra actorului din cauza lipsei de probe şi a prescrierii faptelor.

“Domnul Masterson şi soţia lui se află, evident, într-o stare de şoc total. Dar, sunt încrezători că adevărul va ieşi la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul şi ştiu că aceste acuzaţii sunt false. Domnul Masterson este nevinovat și suntem siguri că va fi exonerat atunci când toate probele vor ieși la iveală și martorii vor avea ocazia să depună mărturie”, a declarat Tom Mesereau, avocatul actorului, pentru CNN.

Danny Masterson riscă să stea până la 45 de ani după gratii

Procurorul adjunct al districtului Reinhold Mueller, din cadrul Diviziei Crimelor Sexuale, urmărește cazul. Iar pe 18 septembrie, starul american se va prezenta în faţa unui tribunal pentru a asista la citirea actului de acuzare. Dacă este condamnat, Masterson se confruntă cu o posibilă pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare.

Danny Masterson este căsătorit din 2011 cu actrița americană Bijou Phillips, cu care are o fiică – Fianna s-a născut în 2014.

Sursa foto: YouTube / Access